Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

havonta értékes nyeremények

Rövid idő alatt elnyerte olvasóink tetszését játékunk, a Tippmester. Már az első héten több mint ezer megfejtés érkezett szerkesztőségünkbe. Érdemes azoknak is bekapcsolódniuk, aki eddig nem játszottak. Ma ismét megjelenik a negyedik heti tipposzlop.

tippjáték

Népszerű olvasóink körében a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és a Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester. Ezt bizonyítja, hogy a szerkesztőségünkbe egyre több szelvény érkezik hetente. Érdemes folyamatosan játszani, hiszen a heti nyertesek mellett a játék győztese – mivel az eredmények összeadódnak – egy kétszemélyes külföldi utazást nyer. Azok se bánkódjanak, akik esetleg eddig nem voltak sikeresek, ugyanis az elért eredménytől függetlenül havonta az összes beküldő közt értékes nyereményeket sorsolunk ki.
Felhívjuk játékosaink figyelmét, hogy kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntekig – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét játékát. Egy játékos fordulónként csak egy megfejtést küldhet be, azonos névvel beérkezett szelvényeket nem fogadunk el.
Ma másodszor jelent meg a 4. heti szelvény, tehát van még idő kitölteni és postára adni. Múlt heti nyerteseinket, valamint a helyes tippsort holnapi számunkban közöljük.
Jó játékot, legyen ön a tippmester!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom