Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 7°C Még több cikk.

Hatékonyabb ügyintézést!

A Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) mosonmagyaróvári szervezete a hatékonyabb városházi ügyintézéssel kapcsolatos elképzeléseiről fejtette ki álláspontját a minapi sajtótájékoztatón.
Pákai Gyula, az SZDSZ ipartelepi körzetben induló képviselőjelöltje a sajtótájékoztatón elmondta: folyamatos elégedetlenséget vált ki a lakosságból az okmányiroda működése. A probléma oka, hogy az iroda jelenlegi elhelyezése nem megfelelő, mert átláthatatlan az ügyintézés rendje. Több példa van Magyarországon arra, hogy információs pulttal, ahol az ügyfél megkap minden tájékoztatást teendőiről, az ügyiratok rugalmas kezelésével gyorsítják a munkát. Az SZDSZ javaslata egy jól megszervezett okmányiroda új helyen. A szabad demokraták továbbra is az Engels utcai Irodaházat tartják a legalkalmasabbnak az okmányiroda elhelyezésére.
Dr. Szalai Zsuzsanna, a belváros képviselőjelöltje az SZDSZ szeptember 15-én délután 3 órakor, a Habsburg-szobornál tartandó csendes demonstrációjára hívta fel a figyelmet. A szervezet a vandalizmus elleni tiltakozásnak kíván így hangot adni. A szabad demokraták kérik a polgárokat, pártokat, civil szervezeteket, csatlakozzanak az akcióhoz, a béke jeleként hozzanak magukkal kék virágot vagy kék szalagot a megmozdulásra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom