Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

hatásos vendégkontrák

Szakadó esőben – de ha az MTK Sopronba jön, ez lassan megszokott – a Sopron lépett fel támadólag. Sokmozgásos, ügyes futballal helyzeteket is kialakítottak a hazaiak, ám ezek befejezésébe rendre hiba csúszott. Az MTK első akciójából megszerezte a vezetést, majd bő félóra elteltével növelte előnyét. A játékrész hajrája egyértelműen a vendégeké volt.

Szünet után valósággal „nekiesett” ellenfelének a Sopron, amely Luca révén több helyzetet is kialakított, ám Végh kapus rendre hárított, majd jött egy újabb MTK-kontra és egy újabb gól. Ezt követően a soproniak mindent megpróbáltak legalább a becsületgól megszerzése érdekében, ám ez nem sikerült. Ennek elsődleges „oka” az MTK kapujában a remek napot és számtalan szinte gólnak látszó lövést kifogó Végh Zoltán volt. A vendégek ellenakcióiban is volt gólveszély, mozgalmas, jó iramú mérkőzést láthatott a soproni közönség.
Csank János együttese ezúttal játékban jobbat nyújtott, mint eddig, ám a sok kidolgozott gólhelyzet mit sem ér, ha nem sikerül értékesíteni. A helyzetkihasználás döntött az MTK javára.

végh zoltán a legjobb

Csank János: – Tartottam a meccstől, mert tudtam, hogy egy rendkívül jól összerakott, szervezett és racionálisan, ráadásul mindenféle lelki teher nélkül futballozó MTK-val kerülünk szembe. Ellenfelünk az adódó lehetőségeket könyörtelenül kihasználta. A vereség ellenére nem mondhatom, hogy rosszul játszott volna a csapatom. Sajnos megint „futni” kellett az eredmény után. Fokozatosan lettek egyre idegesebbek a játékosok és sajnos, néhányan olyan hibákat is elkövettek, amelyeket nem szoktak. Ezeket az MTK könyörtelenül kihasználta. A helyzeteink megint megvoltak, de rúgott gól nélkül nem lehet jó eredményt elérni.
Garami József: – Mindkét félidő elején a Sopron alakított ki helyzeteket, de ezeket az időszakokat szerencsére megúsztuk kapott gól nélkül. Utána helyenként jó játékkal mi is kidolgoztunk ziccereket és ezekből sikerült három gólt szereznünk. Kitűnően futballozott a soproni együttes és fölényes győzelmünk ellenére csapatunk egyik, ha nem a legjobb játékosa kapusunk, Végh Zoltán volt.

kimaradt helyzetek

Cristian Luca: – Szerencsétlen meccs volt, nagyon sok helyzettel. Előttem is adódott, ha jól számolom, négy is. Azt gondolom, nem is választottam rossz megoldásokat, de az ellenfél kapusa nagyon jól védett.
Horváth András: – Azt sajnálom, hogy a mérkőzés elején, nulla-nullánál, amikor megvoltak a lehetőségeink, nem sikerült megszerezni a vezetést. Az MTK bebizonyította, hogy nem véletlenül áll az élmezőnyben a tabellán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vélemények a minimálbérről

Hamarosan eljuttatja a szociális partnereknek az országos keresetemelési ajánlásról szóló javaslatát… Tovább olvasom