Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Határzár: Nem kellene kitáblázni?

Minap felkerekedtem, hogy Érsekújváron elintézzem dolgaimat. Természetesen a legegyszerűbb és legrövidebb utat választva: Győrből irány Komárom, majd onnét egyenesen északnak, mint a vadludak.

Már Komáromig sem volt unalmas az út. Erről a távolsági busz sofőrje gondoskodott, miután aránylag keveset törődve azzal, hogy nemcsak az index volt kint a bal oldalon, hanem már az egész autó is, ő azért – kicsire nem adunk – szintén előzésbe kezdett. P győzött.
Aztán a felbontott hídon álló „jó munkásember”, amúgy valóban udvariasan és segítőkészen tudatta velem, hogy Győrnél vagy Esztergomnál át tudok kelni a Dunán, de ezt a hidat augusztus 20-ig lezárták... Jobb híján visszafordultam.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan szervezet, amelynek feladata lenne kitáblázni egy nemzetközi határátkelő lezárását, a Győr és Komárom közötti – mintegy 35 kilométer hosszúságú – 1-es számú főúton?
Kihasználva a lehetőséget, szeretnék még gratulálni a busz sofőrjének is mint győztesnek, aki simán teljesít 130 százalékot! Kívánom, hogy a megélhetését biztosító jogosítványát sokáig ne veszélyeztesse traffipax, tachográf vagy bármi hasonló csacskaság!
Név és cím a szerkesztőségben

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csarnokban lehet kamera

„ A dunakiliti SP Industries Kft. csarnokában, ahol a termelés folyik, kamerákat szereltek fel.… Tovább olvasom