Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Háromezer, újra!

Keddi számunkban még arról tudósítottunk, hogy A Kisalföld receptjei szakácskönyvből frissen újranyomott 3000 példányt elhoztuk a nyomdából és megkezdhettük a második, változatlan kiadás kiszállítását megrendelőinknek. Négy nap elteltével pedig már arról írhatunk, hogy tegnap ismét telefonálni kellett.

Igen, nem volt mese, meg kellett rendelnünk a szakácskönyv harmadik, változatlan kiadását, mert az újranyomott könyveket is pillanatok alatt elkapkodták. A győri Széchenyi Nyomda ígérete szerint két hét múlva újabb háromezer könyvvel szolgálhatunk olvasóinknak.
A kötetet munkaidőben

az ingyenesen hívható 06-80-504-504-es számon

rendelhetik meg olvasóink.

A Kisalföld előfizetői továbbra is csaknem 50 százalékos

kedvezménnyel!
A szakácskönyv igazi sikertörténet lett, együtt írja olvasóival a szerkesztőség. Büszkék lehetnek mindazok, akik receptjeikkel bekerültek ebbe a szép, tartalmas kötetbe. Büszkék lehetnek, mert nagyon sok dicséret, elismerő szó érkezik mindazoktól, akik már főztek a szakácskönyv kínálta ételekből. Kivétel nélkül azt mondják, hogy az elkészített ételek nagyon finomak, ízletesek, és persze hogy máskor is főznek belőle. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphatnának azok, akik receptjeikkel bekerültek az első szakácskönyvbe.
Egyúttal arra biztatunk minden kedves olvasót, aki még nem küldött ételreceptet hozzánk, éljen a lehetőséggel. Hiszen már a következő kötethez gyűjtjük az anyagot, és biztosak vagyunk abban, hogy az önök kiváló receptjeinek köszönhetően az is ugyanolyan tartalmas és szép lesz, mint a most újranyomásra váró első szakácskönyv.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Torlódások várhatók

Sopronban a Pozsonyi úti, a Híd utcai és a Storno Ferenc utcai körforgalmaknál elkezdődnek a… Tovább olvasom