Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Három új sorozat a TV2-n

A nyári műsorrendnek megfelelően új sorozatokkal csábítja a TV2 az otthon ülő magyarokat.

Szreelemhajó
Indul a Szerelemhajó (The Love Boat: The Next Wave) viszonylag újabb szériája, melyet 1998-ban készítettek, Bruce Bilson és Peter Baldwin rendezésében. Eredetileg a Love Boat 1977-ben futott ki a "tengerre" - ötletgazdája az az Aaron Spelling volt, aki a Starsky és Hutch és a Charlie angyalai megszületésénél is ott bábáskodott. A könyv a hajó legénységének romantikus cselekedeteire helyezte a hangsúlyt, a sorozat azonban kiterjesztette a cselekményt, az utasok életének és szerelmeinek bemutatása is fontos lett, így feltűnt rozoga öreg és energikus fiatal, megtörten magányos és víg, társas lény, csalódott szerelmes vagy turbékoló ifjú pár is. A széria nem annyira a hajózási tudományra, térképészeti ismeretekre, az általában használt gépzsírra vagy a vasmacska formájára fókuszált, inkább a felbukkanó szereplők emocionális kavarását követte.

A tengeri kalandok után jön Anita, a bűbájos bajkeverő, egy kolumbiai-amerikai tévésorozat formájában. Az említett két nép eddig leginkább a dél-amerikai ország dzsungelében megbújó kormányellenes gerillák és a számukra jó bevételi forrást jelentő, szorgalmas kokaintermesztés ellen harcolt vállvetve, most azonban egy tévés produkciót készítettek: "Anita Guerrero csodálatos, érzéki, vibráló mexikói lány. Bár élete nehézségektől terhes, nem adja meg magát a sorsnak. Gyakran túlzott hirtelenséggel reagál élete történéseire - épp ezért a kelleténél talán többször találja magát vicces szituációkban" - írja az ismertető. Ennyi talán elég is, nyárra jó lesz, kis- és nagymamáknak forrón ajánlott.

Monk, a flúgos nyomozó
Előbbi sorozatok új epizódokkal naponta jelentkeznek, a Monk, a flúgos nyomozó viszont csütörtök este bukkan fel, hogy civil konzultánsként segítse a rendőrség munkáját. A produkció ötször volt Golden Globe-jelölt, egyszer pedig, 2003-ban, Tony Shalhoub főszereplő meg is kapta az elismerést. A sztori egy polgármester ellen elkövetett (sikertelen) merénylet körül forog: a politikus megkéri régi barátját, hogy segítsen a nyomozásban. Alighanem sikerrel jár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívesen tanulnának külföldön

A magyar diákok szívesen folytatnák tanulmányaikat külföldön vagy dolgoznának kint pár hónapig, vagy akár pár évig is - derült ki a Felvételi Információs Szolgálat felméréséből. Tanulás szempontjából leginkább Angliát, Németországot, az Egyesült Államokat és Ausztriát tartják vonzónak, míg dolgozni legszívesebben Németországba mennének. A kinti lehetőségeket azonban nem ismerik, és nem beszélnek nyelveket sem. Tovább olvasom