Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Hámori György a jobboldal jelöltje

Hámori Györgyöt, a kapuvári Széchenyi-iskola jelenlegi igazgatóját jelölték a jobboldali pártok a polgármesteri székbe. A jelölt úgy véli, nem várni kell, hanem elébe kell menni a befektetőknek.
– A KDNP kapuvári szervezetével történt tárgyalások után döntöttünk úgy, hogy a kettős tagsággal rendelkező Hámori Györgyöt indítjuk polgármesterjelöltként az őszi helyhatósági választásokon – mondta Kóczán Zoltán, a kapuvári Fidesz vezetője. A Széchenyi-iskola jelenlegi igazgatóját mindegyik helyi jobboldali tömörülés el tudja fogadni, így a jelölésben – az említett két párton kívül – részt vesz még a Vállalkozók Pártja, a Fidelitas és a helyi Polgári Társaság is. A Fidesz helyi vezetője elmondta: jelenleg is tárgyalnak az MDF-fel és a MIÉP-Jobbikkal a támogatás megszerzéséről. Kóczán Zoltán kijelentette: a legfontosabb, hogy a kapuvári jobboldal egyetlen jelölt mögé sorakozzon fel.
Németh Csóka Gábor, a KDNP helyi elnöke hozzátette: a jelenlegi polgármester, aki szervezetük tagja, jó időben gondolta azt, hogy az elmúlt tizenkét év munkája után a városnak változásra van szüksége.

– Tagadhatatlan érdemei vannak Biró Péternek, akinek segítségére a későbbiekben is számítunk – mondta Németh Csóka Gábor.
– A jelöltség elfogadása előtt vártam a jelenlegi polgármester döntésére – mondta Hámori György. Szerinte a város kitörési pontja csak a turizmus lehet, az ipari fejlesztésekhez nem várni kell a befektetőkre, hanem elébük kell menni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júliusi letölthető észjátékok!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének letölthető feladvány-sorozata. Tovább olvasom