Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Halott csecsemőt találtak egy családi ház kályhájában

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség annak a csecsemőnek a halála ügyében, akit kedd reggel találtak holtan egy családi ház kályhájában Kunmadarason - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedd délután az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a rendőrséget a mentők értesítették a halálesetről. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Továbbra is tisztázásra szorul azonban, hogy megszületésekor életképes volt-e a csecsemő, illetve mikor és milyen módon került a kályhába - mondta a főhadnagy. Közölte azt is, hogy a gyermek anyját időközben kórházba szállították.

Az MTI tudósítója Kunmadarason, a Kölcsey Ferenc utcában, a tragédia színhelyén családtagoktól, valamint a portán szemlét tartó gyermekvédelmi szakemberektől megtudta: az újszülött már a szülők ötödik gyermeke volt, három lányt és egy fiút nevelnek.

A 14 hónap és 11 év közötti életkorú gyermekek nagyanyja szerint az anya még előttük is titkolni próbálta terhességét. Hozzátette: a csecsemőre a szülés után, a reggeli órákban kihívott mentők már élettelenül és égésnyomokkal a testén bukkantak rá a szülők hálószobájában álló cserépkályhában.
Az apa rendőrségi kihallgatása idején a gyerekekre vigyázó nagyszülők készségesen válaszoltak a sajtó munkatársainak kérdéseire, és megdöbbenve álltak a történtek előtt.

Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával jelenleg is vizsgálja.

Olvasóink írták

 • 17. meir 2011. április 20. 19:11
  „13-as,;/Kolom(par)bela!!!
  NYASGEM!!! 100% Kosher!! lol-lol-lol!!!”
 • 16. bojtár 2011. április 20. 09:38
  „9. meir 2011.04.19. 23:14-->micsoda??? nézz egy kicsit körül a neten.”
 • 15. öröksoproni 2011. április 20. 08:58
  „janika
  ez nagyon cinikus megjegyzés volt. Szörnyű, hogy ilyen idegállapotban vannak az emberek. Erőszak mindenhol.”
 • 14. AHA 2011. április 20. 08:41
  „Akkor lehetne anyának nevezni ha utána ugrott volna!”
 • 13. kolombela 2011. április 20. 08:22
  „9. meir 2011.04.19. 23:14
  Persze hogy nem. Hanem más gyermekét öldösik, mint ahogy ti ezt Palesztinában teszitek.”
 • 12. duhos2 2011. április 20. 06:51
  „9.

  Te már csak tudod. :D”
 • 11. nüs 2011. április 20. 06:04
  „9. meir 2011.04.19. 23:14
  Legnagyobb sajnálatodra pedig azok, más weblapokon vannak fotók.
  Bár lehet te a tényeknek sem hinnél”
 • 10. accelerator 2011. április 20. 00:23
  „Volt már hasonló eset Győr mellett(Öttevényen) is vagy 10 éve. Az "Anya" egy percet nem töltött börtönben....
  Meg még jó néhány hasonló eset...

  http://www.kisalfold.hu/hirek/kukaba_dobta_ujszulottjet/1088336/”
 • 9. meir 2011. április 19. 23:14
  „szerintem meg nem cigany!!
  ugyanis azok NEM oldosik a Sajat gyerekeiket!!”
 • 8. bubu87 2011. április 19. 21:44
  „Kíváncsi lennék ha ezt a "festő" láthatná ami itt folyik ...mit szólna ??!!! Szerintem rögtön meghalna agyvérzésben....”
 • 7. reszegenisjozan 2011. április 19. 21:35
  „Cigány kultúra. A rászista magyarok ezt nem értik. Konfliktuskezelő tanfolyamra az összes nácikokkal!!!”
 • 6. Phobos 2011. április 19. 20:39
  „Hajdúhadházi sittes cigóvezető: "azért kell gyilkolnunk, mert a magyarok nem adnak munkát"

  Frissítés (20:20): Időközben, hála ,,Detonátor", mint mindig, kitűnő kutatómunkájának, értesültünk arról is, hogy Lendvai-Bátor más ügyekben is ,,sáros".
  Emlékszünk még a Hortó-ügyre, amelynek során a hajdúhadházi cigányok, több mint két évvel ezelőtt, rátámadtak az amúgy rajvédő TV2 stábjára?

  Nos, mint az alábbi idézetből kiderül, a támadó (akinek a neve akkor, két éve, nem derült ki) nem volt más, mint a mi áldott jó Lendvai-Bátor Zsoltunk. Idézet következik a Civishír 2009. novemberi, az újonnan felvett Függelékben teljességében olvasható cikkéből:

  "A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság elkövetése miatt eljárást kezdeményezett az egyik általános iskola feljelentése alapján. Az eljárás során megállapították, hogy az egyik szülő feldúlt állapotban megjelent az iskolában, ott agresszívan viselkedett, a bent lévő tanárokat szidalmazta, fenyegette, köpködött, közben az igazgatói iroda ajtajának kilincsét rángatta, majd egy széket is felrúgott.
  A cselekménye a tanárokban megbotránkozást, félelmet keltett. Az elkövetőnek nem ez volt az első hasonló cselekménye, hiszen ő volt az, aki az ,,uzsorás" ügyekben forgató egyik kereskedelmi televízió stábjára is rátámadt. Ebben az ügyben még a bíróságon folyamatban van az eljárás. Az iskolai ügyet gyorsított eljárásban fejezték be, itt a bíróság 5 hónap börtönre ítélte 1 évre felfüggesztve. - tájékoztatott a megyei rendőrkapitányság sajtószolgálata."

  Bár ez a cikk sem említi a támadó nevét, most, hogy kiderült, Lendvai-Bátor volt a tanárverő, a Cívishír-cikkből egyenesen következik az, hogy ő volt a TV2-s forgatócsoport támadója is.

  Még egyszer leszögezzük: ez a sittes, önmagán uralkodni nem képes korcs képviseli a helyi cigányságot; ez utóbbi annak a kezébe helyezte a képviseletét, benne bízik meg. Azokat, akiknek a gyilkosságait, emberöléseit az alább olvasható módon indokolta meg ez a féreg... és ezek után van pofája bárkinek azt mondani, hogy a hadházi cigányságot ok nélkül ,,fikázzuk"? Azt a cigányságot, amely minimum(!) két idős embert gyilkolt (eddig) meg (mivel számos balliberális médium [pl. a zsIndex] ezt az ,,aprócska" tényt konzekvensen elhallgatja, ITT a link), több tanárt (Rapcsák Annamária-ügy, ugyebár) a diliházba juttatott és általában az egész települést terrorizálja? Akinek a ,,munkájának" köszönhetően a település fehér lakosainak túlnyomó többsége (sőt, jó néhány beilleszkedett, normális cigány is) a gárdisták /polgárőrök jelenléte mellett állt ki?
  Eredetileg írtuk (19:13): Ha valaki még nem nézte meg a tegnapi N1-híradót, tegye meg, különös figyelemmel a 02:57-től a helyi cigányhangadó, Lendvai-Bátor Zsolt szájából elhangzottakat. Annyira felháborító (és a cigányokra nézve tipikus), amit mond, hogy külön le is írtuk:

  ,,Lesz bűnözés, van is, megélhetésiként, nézőpont kérdése az egész, ki hogy követi el. Az, hogy ha lenne munka, mindenkinek adnának munkát, akkor lenne elfoglalatossága, hogy akkor ne legyen betörés, ne legyen emberölés, ne legyen gyilkosság."

  Tetszik érteni? Szegínromákok azért kényszerülnek gyilkolni, embert ölni, mert mi, gonosz gádzsók, nem adunk nekik munkát. Mi vagyunk ezért is a hibásak. Megint feltesszük az ilyenkor szokásos kérdést: ha minden európai értékrendű ember ugyanezt csinálná, ha nem lenne munkája, mi lenne itt? Lakatlan föld. Európai kultúra egyszerűen nem létezhetne, mert régen kiirtottuk volna egymást. Legkésőbb a Második Világháború után, amikor az égvilágon mindenki koldusszegény volt, munka nélkül, de olyan szinten, hogy egyes országokban (pl. a Baltikumban) egyenesen fakérget kellett az embereknek enniük. Még sem gyilkolták le egymást...

  Nos, akinek Lendvai-Bátor Zsolt (ill. az általa képviselt, megtestesített cigányság) ,,értékrendjéről" ez nem lenne elegendő, az alább olvasható, mai RTL Klubos anyag hivatalosan is megerősíti, amit ITT már (egy nemhivatalos olvasói levél alapján) leközöltünk: Lendvai-Bátort régebben egy év felfüggesztett börtönre ítélték.

  Igen: ahogy gyakorlatilag kivétel nélkül minden más cigányvezető, ő is priuszos. Amilyen a nép, olyanok a választott / megbízott vezetői, ugyebár. Sittes, bűnöző népnek priuszos, szintén törvényszegő vezető dukál. Aki, ráadásul, a fenti, valami egész elképesztően bicskanyitogató módon próbálja megmagyarázni, miért kell szegínromákoknak gyilkolniuk, embert ölniük...”
 • 5. janika 2011. április 19. 20:38
  „Hiába nem mindenki tudja megvenni a drága külföldi szenet!”
 • 4. Phobos 2011. április 19. 20:38
  „láttam”
 • 3. nüs 2011. április 19. 20:35
  „Phobos nézd mer Te is Havas videoblogját!!!”
 • 2. Phobos 2011. április 19. 20:32
  „Cigány "gyerekszeretet": kályhába vágta az újszülöttet

  Valószínűleg egy eltitkolt terhesség ,,eredményét" akarta a helyiek szerint cigány származású ,,anya" elégetni akkor, amikor a csecsemőt egyszerűen bedobta a kályhába. Ahelyett, hogy például elvitte és berakta volna egy inkubátorba, amit név nélkül megtehetett volna.

  Ennyit a cigányok ,,értelmi színvonaláról", ,,élet iránti tiszteletéről" és ,,gyerekszeretetéről". Még arra sem vette a fáradságot, hogy ne gyilkolja meg a gyerekét, hanem odaadja másnak, ha már neki nem kellett... ..... számtalan másik esetben kellett már tudósítanunk hasonló esetekről (legújabb ITT).

  Az eredetihez képgaléria is tartozik (klikk IDE); ezt idő híján (egy, a szomszédok cigány voltát - cigánytelepről van szó... - igazoló kivételével) nem vesszük át. A képek legtöbbjén az látható, hogy a gyilkos csálád is eléggé lerobbant házban lakik.
  Csecsemőhalál - lincshangulat a faluban: ,,Halálért halál!"
  Óriási tömeg verődött össze a kunmadarasi utcában, annál a háznál, ahol néhány órával ezelőtt egy halott újszülöttet találtak a mentősök a kályhába dobva.

  Mint ismeretes, délelőtt riasztották a mentőket, miszerint egy asszony súlyos állapotban van szülés után, illetve egy csecsemő is életveszélyben van.
  A kiérkező mentősök ellátták a súlyosan vérző nőt, akit később a karcagi kórházba szállítottak, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

  Feldühödött asszonyok a háznál

  Az újszülöttet azonban már nem találták életben, egyelőre ismeretlen körülmények között a kályhába dobta valaki.

  A mentőszolgálat azonnal értesítette a rendőrséget, akik kiérve a helyszínre megkezdték az ügy hátterének kivizsgálását. Hogy a csecsemő hogyan halt meg, azt csak az orvosszakértői vélemény fogja megválaszolni.

  A szomszédokat megdöbbentette az újszülött halálának a híre, hiszen a családnak már négy gyermeke van, akikkel semmilyen probléma eddig nem volt. <moderálva....> A szülőket jóravaló embereknek ismerték meg, akik odaadóan nevelik gyermekeiket, akik közül a legidősebb 11 éves, a legfiatalabb pedig 14 hónapos.

  A hír hallatán számos nézelődő érkezett a tragédia helyszínére, és lassan lincshangulat alakult ki. Számos, helybéli asszony a nő halálát kívánja, mivel úgy vélik ő okozta újszülötte halálát, a Halálért halál jár! rigmust skandálva.

  Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
  (SZOLJON)”
 • 1. nüs 2011. április 19. 20:32
  „http://aktualis.hblog.hu/2011/04/19/havasnak_elege_van_a_politikailag_korrekt_szoveg/
  Kötelező megnézni!
  Ajánlom a Kisalföld szerkesztőinek is, Havas urat csak nem cenzúrázzák?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5 év börtönt kapott első fokon a kisbaltával rendőrökre támadó férfi

Öt év börtönbüntetésre ítélte kedden első fokon a bíróság azt a ceglédi férfit, aki 2009-ben volt feleségére, majd két rendőrre támadt. Tovább olvasom