Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Halálos villamosgázolás: évek óta koldult a kisfiú

Egy háromgyermekes családanya próbált segíteni a jobb sorsra érdemes fiúcskán, de próbálkozásai kudarcba fulladtak.
Felháborodott asszony kereste meg szerkesztőségünket. A neve elhallgatását kérő nő azt állítja: évek óta látta a Baross utca környékén a kisfiút, akit szülei koldulásra kényszerítettek. A hölgy férje egyszer még le is fotózta a gyermeket, aki információnk szerint román állampolgár volt.

– Többször beszélgettem is vele, aranyos, értelmes fiúcska volt, aki szívhez szólóan harmonikázott – mondta a Borsnak az asszony. – A szüleit többször megkérdeztem: miért teszik ezt a gyerekükkel? Miért késztetik kéregetésre? A válasz mindig csak az volt: nincs pénzük, nincs munkájuk, valamiből meg kell élni - írja a BorsOnline.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja!

Borsonline.hu

Olvasóink írták

 • 6. sünci 2013. november 24. 17:43
  „Ha tudták,hogy évek óta koldult,akkor hol is volt a gyámhatóság,gyermekvédelmisek,stb.???”
 • 5. Hyppolit 2013. november 24. 00:16
  „A szomorú balesetről alapvetően semmi olyat nem lehet megtudni, ami esetleg tanulságos lenne: pl. a sínek közé esett, át akart szaladni, ott gyalogolt, nem hallotta a szerelvényt vagy a vész-csengőt, a villamosvezető mit látott, miért nem tudott megállni, stb. Egy eszmei mondanivalót/tanulságot tartalmaz/céloz meg a hír: szülő a gyerekét ne küldje koldulni. Hát ezzel sokra megyünk...”
 • 4. Goldmund 2013. november 23. 17:32
  „Pont ezért nem kéne a koldusoknak adni. Legalábbis pénzt ne. Ha valaki segíteni akar neki, vegyen neki egy kis ennivalót, de pénzt ne adjon.”
 • 3. öröksoproni 2013. november 23. 15:13
  „Szerintem is rossz beidegződés minden ügyből politikát csinálni. Ezért élhetetlen az országunk. Adjuk a semmittevő politikusok alá a lovat, mintha tőlük függnénk. Persze, hogy kihasználják és rájátszanak.

  Szegény gyermek! És hány droggal, itallal elkábított csecsemő és kisgyermek alszik át napokat az anyjuk vagy valami nő kezében, mert gyerekkel könnyebb koldulni. Ezt is tudják a hatóságok, mégsem történik semmi.”
 • 2. steke 2013. november 23. 14:54
  „A BRFK sajtóosztálya lapunkkal közölte: az elütött kisfiú anyja ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást. Hozzátették: ez a jogi kategória lefedi a gyerekek koldulásra kényszerítését is, ami hivatalból üldözendő bűncselekmény
  És ezt a lakossági bejelentésre miért nem állapították meg?

  1. Karcsika! Miért kell azonnal politikai síkre terelni a dolgot? Tudjuk, hogy véres szájú fideszes vagy, de most egy gyerek halt meg!”
 • 1. Karcsika 2013. november 23. 11:33
  „Ez sem zavarja a liberális baloldalt, ahogy az sem, ha a hajléktalan az aluljáróba vizel, és belefekszik, mert ehhez joga van. Ez a szabadság.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Martonyi: a fiatalok teszik sikeressé Magyarországot

A külügyminiszter szerint sikeres vállalkozó az lehet, aki kíváncsi, bátor, bízik magában, és hisz… Tovább olvasom