Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Halálos baleset: diplomaosztójára indult Marcsi

Halálos baleset történt péntek délelőtt Vas megyei Simaság és Iván között. Egy 22 éves nő életét vesztette.

Két személygépkocsi közlekedett egymással szemben, pénteken 9 óra 40 perc körül a Vas megyei Simaság és Iván között, majd miután a két jármű elhaladt egymás mellett - eddig még tisztázott okból - a Simaság felé tartó Citroen a jobb oldali padkára hajtott. A szemtanúk szerint az autó megingott és a bal oldali árokba csapódott. A helyszíni nyomok és az eddigi adatok alapján a járművek nem ütköztek. A Citroenben a férfi sofőr megsérült, utasa a 22 éves iváni nő életét vesztette. A szemle alatt a mellékutat lezárták.

 Pedagógus számára igazi kitüntetés, ha tanítványai évek, évtized vagy évtizedek múltán sem felejtik el, sőt, időnként felkeresik, hogy sikereikről beszámoljanak. Alig több mint egy hete, hogy Ágh Marcsi felhívott... Tovább Kovács András blogbejegyzésére!

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. harmony 2009. július 11. 20:42
  „Nagyon fogsz hiányozni és soha nem felejtünk el!!!! Nyugodj Békében!”
 • 44. Baki 2009. július 09. 08:50
  „Mára nagyon sok erőt kívánok az egész családnak s a vőlegénynek is!
  Fogadják őszinte részvétemet!
  Remélem az idő kegyes lesz, s eső nélkül lezajlik ez a szomorú délután :-(
  Felfoghatatlan! A hugom szintén elveszítette a barátját egy balesetben, a vőlegénynek kívánok nagyon sok erőt, hogy majd,egyszer,valamikor túllegyen az egészen!
  Nyugodj békében Marcsi!”
 • 43. Emse 2009. július 08. 19:56
  „Marcsi!

  Számomra az a felháborító, hogy van képed belekeverni ebbe a vallást?!! Mit számít, egy ember vallásos-e vagy sem, ha ugyanolyan szívszorító érzéseket vált ki egy másik ember tragédiája! Kicsit nézzél magadba, hogy miféle témákat hozol elő ott, ahol annak semmi keresnivalója. Szerintem vallásos-nemvallásos kölcsönösen tartsta egymást tiszteletben, még ha a néztük el is tér. Szégyelld magad!”
 • 42. PrettyWoman 2009. július 06. 17:30
  „Aranyközépút! Tökéletesen egyetértek az Ön által leírtakkal. Nem tudom én sem, miért kell az elhunytakról vagy a hozzátartozóikról bibliográfiát írni, hisz lehet, hogy ők nem szeretnék. Így van, majd ha ők akarnak, kamera elé állnak, mint a móvári hölgy férje. Ha meg nem akarnak, akkor ne innen értesüljön a jónép a dolgairól. Így első blikkre úgy tűnik, hogy a vőlegény, aki a kocsit vezette, nem volt a helyzet magaslatán. De majd a vizsgálat nyilván kideríti. Mindig nagyon szomorú, mikor egy ilyen fiatal élet szakad meg.”
 • 41. sont 2009. július 06. 00:12
  „Marcsi nyugodj békében! Kapuvári barátodnak meg sok erőt és kitartást kívánok! Őszinte részvétem!”
 • 40. liongate 2009. július 05. 05:49
  „Szia flexsnake!Nem is tudom mit mondjak...na erre mondják,mennyire nem lehet tudni ki mögött mi áll.Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen,,történeted"van és végtelenül elszomorít.Én is sok mindenkit vesztettem el,fiatal barátaim közül,balesetekben,de tudom ez messze nem olyan:(elolvastam,amit írtál és magam részéről köszönöm,hogy megosztottad velünk.Nem tudom,hogy az élet mi alapján válogat:(Nagyon sok erőt neked is a továbbiakban!”
 • 39. flexsnake 2009. július 05. 02:24
  „Tavaly hasonló autóbalesetben ment el a menyasszonyom és a kislányunk. Egyszer megpróbáltam leírni a társoldalra, hátha segít a történetük megérteni bizonyos dolgokat. Azóta írtam egy könyvet arról ami történt és ami azóta történt.
  Nekem bebizonyította hogy a halállal nem tűnik el minden, megváltozik, de el nem tűnik.
  Sok baleset volt ami arra ösztönzött hogy olvastató formába hozzam. Nem lehet befejezni, az élet ír hozzá fejezeteket. Akkor tudnám befejezni ha az egész utam fejezném be és én is távoznék. Akkor lenne vége a könyvnek is.
  Nagyon remélem hogy erőt és hitet ad, reményt akinek szüksége van rá.
  http://wapkep.extra.hu/konyv/flexsnake_a_vilag_mogott.pdf”
 • 38. flexsnake 2009. július 04. 23:50
  „Van hogy az ember bármit tesz, nem tud változtatni a dolgokon. Végiggondolja hogy tehetett-e volna valamit másként, hogy akkor most másképpen lenne-e minden. Magát okolja, okol másokat, fáj belül, éget, nem akar múlni. Kérdéseket rak fel magának és válaszokat szeretne, tőle szeretné a válaszokat de nem felel. Ő nem tud úgy felelni most. Mit mondana most? Mit mondana nekem? Mit tegyek? És magába fordul az ember, kiutat keres, menekülést. Próbálkozik mindennel de nem megy. Még csak lefoglalni sem tudja magát semmivel. Megpróbálja eldobni azt magától ami már semmit nem jelent neki. Majd újra és újra. És kétségbeesetten próbálja, egyre lehetetlenebb módon. Biztosra megy és mégis csoda történik. Mert ilyen nincs és nem is lehet. De valaki megvédi, megmenti.Újra és újra. Lassan megérti hogy nincs itt az idő. Lassan azt is megérti hogy vannak dolgok amik akkor is megtörténnek ha foggal-körömmel tiltakozik, ha mindent direkt másképpen csinál. Lassan újra elkezdi hallani az ismerős hangot. Újra érti a válaszokat és újra tud kérdezni. Furcsa kapcsolattá válik a beszélgetés. Nem mesél róla, nem mer. Nem számít ha megőrült mert újra hallja a hangját. Újra tud vele beszélni és az sem számít már ha beleőrült. Neki elég bizonyíték hogy bármit kér, megadatik. Furcsán és mindig úgy hogy tudjad, válaszol. Valami elkezdődik. Már nem ugyanaz az ember. Látja a két világot. Érti a nyelvét. És akkor sincs már egyedül ha látszólag senki más nem áll mellette. Kiszakított szárnyakkal teszi a dolgát, és már nem fél. Tudja, ha egyszer eljön az idő, találkozni fognak. Nem számít sem idő sem a hely. Mert mindig most van.

  Egy srác aki a menyasszonyát és a kislányukat vesztette el egy autóbalesetben.”
 • 37. Manyi 2009. július 04. 23:00
  „Viperetta!
  Miért bánt engem? Én csak reagáltam a legkorábbi írására. Mellesleg a " versem" idézet egy musacal-ből. Nézzen utána. Bár az is lehet, hogy nem kedveli ezt a műfajt és nem teszi. Hibáztam amikor mellőztem az idéző jelet, de ettől még nem kellene sértegetni sem engem sem a szerzőt.
  Nagyon szépen , tisztelettel megkérem, hogy a továbbiakban ne az ellenség szemével olvassa el a hozzászólásomat. Úgy emlékszem, hogy én nem bántottam. Én csupán végtelenül sajnálom a családot a tragédia kapcsán. Próbálok együttérezni velük. Ez óriási leki fájdalom lesz a számukra ameddig csak élnek.”
 • 36. liongate 2009. július 04. 21:52
  „Tisztelt hozzátartozók,ismerősök fogadják őszinte részvétem,megdöbbentő,felfoghatatlan!Nagyon nagyon sok erőt kívánok,édesanyámmal együtt olvastuk most a hírt és ő ki sem bírta könnyek nélkül,én próbáltam tartani magam,pedig elég edzett emberek vagyunk,de ez túl sok:(akár ez velem is történhetne,én jövőre fogok öt év kemény tanulás után,ha minden jól megy diplomát kapni,belegondoltam...és éppen ennyi elég volt,hogy érezzem,ezt nem lehet felfogni,hogy az élet ilyen fricskát állít az emberek elé.Kedves vőlegény a szívem szakadna meg,ha a kedvesem elveszteném,kívánom,hogy egyszer megtaláld a lelki nyugalmat és az egész családnak is és hogy egyszer eljussanak oda,hogy NE hibáztassák magukat.
  ,,Olyan csönd van így nélküled,hogy szinte hallani,amit még utoljára akartál mondani."”
 • 35. lolita 2009. július 04. 20:19
  „Sziven szurt tragedia szegeny völegenyt sajnalom bar valahol hibazott.”
 • 34. Föld 2009. július 04. 18:05
  „Őszinte részvétem! A családnak sok erőt ,kitartást a gyászban!”
 • 33. Lobbo71 2009. július 04. 17:07
  „28, valószínűleg lehajtott a padkára és vissza akarta kormányozni az autót az útra. Ilyenkor az ember egyre jobban elfordítja a kormányt, a kocsi meg csak megy egyenesen, aztán egyszer csak visszaugrik a kerék az útra és az elfordított kormány miatt már megy is az autó a szemközti árokba... Padkára futott autót sosem szabad visszakormányozni az útra, mindig a padkán kell lelassítani. Persze lehet, hogy teljesen máshogy történt, de én erre tippelek a cikkből.”
 • 32. fortuna54 2009. július 04. 15:30
  „30-s.Egy véleményen vagyunk.Manyika próbálja megfúrni Terézia növért.Talán valamelyik kolostorbol irogat.
  Öszinte részvétem a gyászoló családnak.”
 • 31. KovacsM. 2009. július 04. 14:42
  „Az alábbi oldalon gyertyát gyújthattok Marcsiért:

  http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/9175.gyertyagyujtas

  Köszönöm.”
 • 30. viperetta335 2009. július 04. 14:17
  „Manyi!
  Bocsásson meg,hogy letegeztem.Hála önnek,már azt is tudhatjuk,hogy Marcsi vallásos volt,sőt,szintén hála önnek,most többen azt sejthetik,hogy én meg nem vagyok az,és ettől kisebb értékű ember vagyok.
  Nyugodtan szidjon engem,nem zavar,legalább addig sem költ verset.Már megérte.
  Ön azért ugrott nekem,mert azt írtam,hogy a sorsát senki nem kerülheti el,a halál sosem értelmetlen,csak az élők érzik annak.Ez pont azt feltételezi,hogy van hitem,de én nem szeretném ezt önnel megosztani.Majd értesítsen,mikor jelennek meg költeményei gyűjteményes formában.Azon a héten nem veszek vécépapírt.”
 • 29. Truder 2009. július 04. 14:15
  „Majdnem mindegy már sajnos,hogy pontosan mi is történt...elveszünk itt jelentéktelen részletekben..Nincs értelme.Felesleges itt taglalni aprólékosan a terveket,idézeteket bevágni,fájdítani azok szívét,akiké így is meghasad a bánattól.Ilyen tekintetben egyetértek Viperettával.
  Részvétem a gyászoló hozzátartozóknak.”
 • 28. 13.István 2009. július 04. 13:52
  „Elnézést valamit nem értek tisztázott vagy tisztázatlan okból ? És megsérűlt vezető mit mond szerinte mi leheteett , keskeny az út, megilyedt valamitől ,kátyúba hajtott ( kátyú az amit a közútkezelő annak nevez
  amik javítására betömésére általában nincs pénz ) gyorsan ment,stb.A tragédia megtörtént sajnos ez már visszafordíthatatlan. Az életet már nem lehet visszaadni.Másik kérdés Mária be volt kötve, volt légzsák a járműben?
  Megnyugvást midkét félnek, Részvétem a családnak!”
 • 27. Döbbenet 2009. július 04. 13:51
  „A diplomaosztón mindenki megdöbbenéssel fogadta a hírt, amikor dr Czetter Ibolya bejelentette a szomorú esetet. Prof. Dr. Gadányi Károly elnök, rektorhelyettes a könnyeivel küszködött, és sokan sírva fakadtak Czetter Ibolya szavai hallatán. A diplomaosztóra mindenki úgy indult, hogy ez lesz élete egyik legszebb napja, sajnos sokan fájdalmas szívvel távoztak. Nyugodtan kijelenthetjük, az iskola vezetősége, és az idén végzett hallgatók mindegyike osztozik a család gyászában.
  Marcsi! Iskolatársam voltál, bár személyesen nem ismertelek! Kívánom, hogy családod, barátaid, ismerőseid minél hamarabb megleljék lelki nyugalmukat! Őszinte részvétem!”
 • 26. Reális 2009. július 04. 13:42
  „Majd a Jóisten odaföntről dönt a sorsunkról!Mindegy,hogy mennyi pénzed van,hogy élsz,a ház simítás alatt van-e,vagy sem!”
45 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragikus motorbaleset: három halott

Két ember a helyszínen meghalt, három megsérült abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap este… Tovább olvasom