Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Hajdút kihúzták a NÉVshowRból

Hajdú Péter és Galambos Lajos lekerülhet a közszolgálati tévé képernyőjéről. Lagzi Lajcsi is búcsúzhat.

Hajdú Péter
Úgy tűnik, több sztárjától is elbúcsúzhat a Magyar Televízió, ugyanis információink szerint újonnan felállított bizottságuk már két képernyőst is eltiltott a szerepléstől. A közszolgálati csatorna vezetői a hazai médiatörvény nyomására hozták létre az anyanyelvi és képernyőbizottságot, ami a közelmúltban megkezdte cseppett sem népszerű munkáját.

– Ez a szervezet felügyeli képernyőseink esztétikai és nyelvi felkészültségét. Ők tervezik meg az esetleges továbbképzéseket és ők azok, akik kezdeményezhetik egy-egy műsorvezető vagy hírolvasó letiltását a képernyőről – nyilatkozta lapunknak Holub Katalin, a közszolgálati csatorna sajtószóvivője.

Lejárt a szerződés, nincs hosszabbítás?

A hírek szerint a bizottság első áldozata a tévé legnézettebb produkciójának, a NÉVshowR-nak producer-házigazdája, Hajdú Péter. A harmincéves tévés műsorának szerződése már lejárt, és többen bizton állítják, csak akkor várható hosszabbítás, ha Hajdú nem köszönti többet a nézőket.

Lagzi Lajcsi
– Erről a dologról nem kaptam hivatalos értesítést. Jelenleg az MTV roadshow-jának résztvevője vagyok, nem tájékoztattak arról, hogy ősztől már nem számítanának rám – magyarázta meglepetten lapunknak a mit sem sejtő Hajdú Péter.

A fiatal műsorvezető eltávolításának első, de egyértelmű jele, hogy az MTV nyári és őszi programlistájában sem szerepel a NÉVshowR címe. Állítólag jelenleg is folynak még a tárgyalások, viszont a bennfentesek tudni vélik, hogy a bizottság tagjai Hajdút nem akarják újra a képernyőn látni.

– Maga többet tud, mint én – csodálkozott a jelenleg Drezdában tartózkodó Dömsödi Gábor, aki nem is gondolkozik azon a kérdésen, hogy milyen lenne Hajdú nélkül köszönteni a NÉVshowR vendégeit.

Lajcsi sem felelt meg

A tévéből kiszivárgó pletykák szerint még egy szórakoztató műsornak befellegzett, ugyanis Lagzi Lajcsi sem felelt meg az anyanyelvi vizsgán. Mint kiderült, ez a hír nem állja meg a helyét.

– A bizottság álláspontja szerint magasan viszem a lécet, valamint bírok azzal az ígérettel az elnök úrtól, hogy ősztől a struktúrába illeszkedő műsorral jelentkezhetek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáradt, szürkés arcbőr?

Ha fakó a bőrünk, karikás a szemünk és mindenkinek az az első megjegyzése, hogy nyúzottnak tűnünk, akkor bőrünk bizony fáradt. Okozhatja ezt a stressz, a helytelen, illetve vitaminhiányos étkezés, egy-egy betegség vagy akár anyagcsere-zavar. Tanácsaink segítenek a tavaszi vitaminhiány következtében elfáradt arcbőr felfrissítésben, hogy üde pofival köszönthessük a nyarat! Tovább olvasom