Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Hajdú B. István aranyköpései

„ Kedves nézőink! Aki ezt a mérkőzést felvette videóra, két dolgot tehet: vagy adja oda szívbeteg barátjának, mert biztosan nem tudja felizgatni, vagy szélsebesen törölje le.” (A Kispest–Debrecen mérkőzés végén.)

„ Az előbb azt mondtam, hogy két jó passzban lévő csapat találkozik. Hát most nem ártana két jó passz.” (ZTE–MTK mérkőzés.)
„ Nem fúj Jol, de a közönség pfujol!” (Dick Jol holland játékvezető ténykedéséről.)
„ Möre, lássuk, möre megy vele? Semmöre.” (Möre norvég kapusról.)
„ Keagan már nagyon ideges. Ott flangál a kispad előtt a kis ketrecében, az ő kis türelmi zónájában.” (Kevin Keagan edzőről.)
„ Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1556-ban az egri vár ostrománál: feljöttek a törökök.” (Svédország–Törökország, 2000-es Európa-bajnokság.)
„ Jó EB-hez szól a nóta!” (A 2000-es Európa-bajnokság szünetében.)
„ Itt még Sacchi, ott már Hitzfeld.” (Élő közvetítésben, amikor a két edzőt – Arrigo Sacchi és Ottmar Hitzfeld – mutatja a kamera egymás után.)
„ Úgy pattant fel, mintha a Talpra magyar!-t szavalta volna.” (Egy szabálytalanság után.)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A látható fájdalom

Dr. Szacsky Mihály szomatológus nem kérdez. Megkéri a pácienst, hogy álljon egy fehér paraván elé, aztán beszélni kezd. Elmondja mindazt, amiről az emberi test infravörös sugárzása árulkodik: azt, hogy a pácienst hol csípte meg a szúnyog, van-e dioptriakülönbség a két szeme között, vagy hogy abban a pillanatban gyötri-e fejfájás... A módszer alapja egy egyszerű fizikai tény. Tovább olvasom