Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Hajas László menedzsel, nyír, tanít, táncol és műsort vezet

Némi túlzással felfedezte a média, egy azonban bizonyos: Hajas László mostanság sokfelé feltűnik. A közelmúltban fodrászoknak mutatott be néhány igazán hasznos vágásmódot és technikát.
Némi túlzással felfedezte a média, egy azonban bizonyos: Hajas László mostanság sokfelé feltűnik. A közelmúltban fodrászoknak mutatott be néhány igazán hasznos vágásmódot és technikát. A Szombat esti láz egyik sztárja, a fodrászszakma nagy diktátora éppolyan szerényen mesélt életéről, mint ahogyan néhány óra múlva a legújabb trendekről a fodrászoknak és a tanulóknak, mindazoknak, akik kíváncsiak voltak rá.

Szinte meseszerű, ahogyan pályát választott, édesanyját illeti a dicsőség, aki csodaszép nőként modellkedett. Így került Hajas László egy kitűnő mester keze alá, s így választotta hivatásául a fodrászszakmát. Persze nem ment könnyen. Bizony volt idő, hogy végleg le akarta tenni a fésűt meg az ollót a kezéből.

Rettegjünk és nevessünk együtt!

Az RTL Klub a közelmúltban tűzte ismét műsorra A rettegés foka című produkciót. Nyolc epizód készült el, benne civilekkel és sztárokkal, köztük Hajas Lászlóval. És szintén nemrég indult útjára az ATV új szórakoztató műsora, a Humorbajnokság. A júniusig tartó tehetségkutató verseny 11 adásában egészen a döntőig egyenes kieséses rendszerben keressük a humor új nagyágyúit. A Humorbajnokság műsorvezetője Farkasházi Réka és Hajas László. Két olyan embert kerestek, aki népszerű, pozitív személyiség, és nem elcsépelt. A férfi műsorvezető személye nem okozott dilemmát, hat-hét név merült fel, de végül Hajas Lacira esett a választás. A próbafelvételek során pedig az is kiderült, hogy egy vidám, jó humorú és egyben kameraérzékeny ember, aki alkalmas a feladatra.
Hajas László számára új a műsorvezetői szerep, de csak kicsit izgul. „A munkám során folyamatosan kommunikálok nemcsak a vendégeimmel, de a bemutatók és a továbbképzések során is. A televíziózásban is van egy kis gyakorlatom, ezért bízom benne, sikerrel veszem majd az akadályokat" – ígérte Hajas László.

– Szakmai tudás mellett nagy adag szerencse is kell az élethez, úgy érzem, nekem ez most bejött – állítja Hajas László. – Egyébként pedig hiszek a sors igazságszolgáltatásában, azaz: ha valaki becsülettel és szorgalommal teszi a dolgát, meglesz a méltó jutalma. Így vagyok én azzal, hogy rám talált egy csatorna, behívtak egy táncműsorba,
megszeretett a közönség. Mindez talán nem véletlen.

Két nagy szalon, fodrászkereskedés és sok minden más fűződik a bejáratott Hajas névhez, aki szerint a frizurában a trendeknél és a divatnál is fontosabb az egyéniség. Élete a szakma maradt, annak ellenére, hogy népszerűnek tartott műsorok vendége, és műsorvezetőként az újságírószakmába is belekóstolt. A hétből két napot viszont kizárólag a fodrászatnak és a tanításnak szentel, minden egyéb csak utána jöhet.

– A zene, a tánc az életem része, bár bevallom, sajnos soha semmilyen hangszeren nem tanultam – folytatta a mester. – A tánccal ebből szerettem volna valamicskét pótolni, de rájöttem, most csupán némi fogalmam lett róla, az igazi tanulás csak ezután következne. A feladatnak szerettem volna maximálisan megfelelni, úgyhogy szívvel-lélekkel tanultam, s nagyon jól éreztem magam a többiekkel.

A divatról szólva Hajas a forma és a szín harmóniájában az egyéniségre esküszik. Azaz: egyéntől függ, kinek mi áll jól, és ez hogyan egyeztethető össze a trendi színekkel és a vonalakkal. Örök igazság viszont, hogy a jó fodrász idővel – vendégei megismerésével párhuzamosan – jó pszichológussá is válik, s ebben a közösségben mindenki jól érzi magát azzal együtt, hogy a vendég időközben megszépül...

Harcsás Judit

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teakészítés fortélyai

Lényeges, hogy az egyes teafajták elkészítésének szabályait betartsuk. Sokan nincsenek tisztában ezzel, pedig nagyon fontos, mert nem ugyanabban az ízélményben lesz részünk. A fekete teán kívül mindegyik fajtánál ajánlott az először felforralt vizet 60–70 fokra visszahűteni, majd a teafüvet ebben áztatni.
Tovább olvasom