Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

H. Nórát megerőszakolta bestiális gyilkosa

A vizsgálat szerint a 14 éves kislányt gyilkosa meg is erőszakolta, így akár életfogytiglant is kaphat - írja a Blikk.
Soha egy percig nem hitte a meggyilkolt H. Nóra édesanyja, amit kislánya feltételezett gyilkosa állított: nevezetesen azt, hogy Nóri is benne volt a légyottban - írja a Blikk.

A vizsgálat most kimutatta, hogy megerőszakolták H. Nórát - ezt a frissen elkészült orvos szakértői vélemény bizonyítja. Ennek ellenére P. József kitart amellett, hogy közös beleegyezéssel közösült a diszkóból hazafelé tartó kislánnyal.

Tavaly november 23-án H. Nóra bestiális gyilkosság áldozata lett. A rendőrök a helyszínen talált DNS-nyomok alapján hét hónap után beazonosították a tettest. A helyi P. József mindvégig tagadta a nemi erőszakot, azt azonban két alkalommal elismerte, hogy ijedtében megfojtotta a lányt. P.-t azóta többször kihallgatták, többek között a múlt héten. Vallomásaiban már árnyaltabban fogalmaz, mint az elején.

"Valóban megkaptuk mi is az orvos szakértői véleményt. Azonban ügyfelem most is azt mondja, hogy nem történt nemi erőszak. Ők összetalálkoztak az utcán, szóba elegyedtek, majd ügyfelem a kislányt az erdőbe invitálta. Itt megtörtént az aktus, majd mivel jött valaki az úton, védencem a földre lökte a lányt, és befogta a száját" - magyarázta Ruzsbaczki Nóra, P. József ügyvédje. A rendőrség másképp látja a történteket.

"Felkértünk egy orvos szakértőt, hogy egészítse ki a boncolási jegyzőkönyvet H. Nóra sérüléseivel kapcsolatban. Ebben a véleményben szerepel, hogy több olyan sérülést is találtak az elhunyton, ami erőszakra utal" - mondta a Blikknek Csapi Balázs, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője. A tét óriási, ugyanis ha a bíróságon bizonyítottnak találják a nemi erőszakot, akkor P. József életfogytig tartó fegyházbüntetést kaphat.

A lap megkereste H. Nóra édesanyját, aki nem akart nyilatkozni.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. Imcsi 2009. szeptember 18. 13:36
  „Egyetértek, de sajnos úgy néz ki, egy valakivel akarják elvitetni a balhét!”
 • 29. czindi 2009. szeptember 17. 14:21
  „Perdöntő (szerintem) hány DNS mintát találtak? Ha csak egyet, és az egyezik a (vélt) elkövetőével, egyértelmű a dolog ( mármint hogy ő (is) megerőszakolta. De ha több DNS mintát találtak, tovább kell nyomozni!!! ( talán a melegfelvonulás biztosításának árából lehetett volna ezt finanszírozni?!)”
 • 28. MTT 2009. szeptember 16. 11:54
  „Ha akarta volna a kislány az aktust, akkor magától is csendben maradt volna, - gondolom - nem kellett volna befogni a száját és a földre lökni, mikor valaki arra ment. Ez teljesen logikátlan. Igenis kapja meg a büntetését, rohadjon meg a sitten. Direkt nem írtam, hogy "méltó büntetését", mert az ilyen férgeket el kéne taposni. Ilyenkor sajnálom, hogy már nincs halálbüntetés. Azt hiszem, ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Még ezeket a bűnözőket is az állam pénzén etetik 15-20 évig, míg raboskodik.”
 • 27. juppiixy 2009. szeptember 15. 15:02
  „16.-20. http://www.csellengok.net/story.php?title=kiskunlachaza_tobb_dns_h-_norin_es_egyetlen_elekovet%C5%91”
 • 26. Meir 2009. szeptember 15. 14:21
  „moderálva off”
 • 25. viperetta335 2009. szeptember 15. 12:46
  „Amikor a bűntény történt,egyértelmű volt a több elkövető,több DNS-t találtak.Csak már túl hosszú idő eltelt,és elő kellett ásni valakit,hát kézenfekvő volt ez a fura figura.
  A másik dologban is mélyen igaza van az előttem szólóknak,hogy milyen szemétség ez,hogy amikor történik egy baleset,akkor ha nem istenítik a hozzászólók az áldozatot (aki mondjuk 150-nel nyomul az audival,aztán bukfenc),akkor kegyeletsértők vagyunk és pfúj,meg mit érezhetnek a szülei,az összes barát itt vergődik,hogy milyen kiváló egyén volt,stb és vége a hozzászólásoknak.Most meg ehhez a brutális történethez hozzászólhatunk....Mert a feltételezett elkövető nem volt cigány...
  Ennek a kislánynak van családja,akiknek ő hiányzik,gyerek volt,nyilván a szülei is tudják,hogy történhetett volna ez másként is,nem nekünk kell őket kioktatni a felelősségükről,amikor a kislányukat vesztették el.Ezzel ők is tisztában vannak.”
 • 24. czindi 2009. szeptember 15. 10:33
  „Valóban gyanús az elkövető személye, nem hiszek az egy-az-egyben erőszakban. Alaposabb vizsgálatot kellene végezni az ügyben. Sajnálom a szülőket, de vitathatalan az ő felelősségük is. Én spec. 18 éves koromig csak este 8-ig maradhattam ki. Ha a 18 órai filmre menetem, szólni kellett, és akkor 8.20-ra kellett hazaérnem. Igen ritkán maradhattam ki eset 22-óráig, külön engedéllyel. De a gimiben is meg volt adva, hogy meddig lehetett kimenőnk. Pedig akkor a közbiztonság 100x jobb volt, mint manapság.”
 • 23. cherry 2009. szeptember 15. 10:29
  „Az elet hive vagyok, de ilyen brutälis esetekben helyenvalo lenne a halälbüntetes.
  Ezen tul:
  Nem ertek azzal egyet, hogy nem egy bünözö koräbban szabadul a kiszabott idönel. Ülje le ahäny evet kapott, az äldozatokban igy is örökre szolo nyomot hagyott...”
 • 22. Meir 2009. szeptember 15. 09:13
  „az eletfogytiglan helyett,nem lehetne inkabb <moderálva> a gyilkost???
  igazan szepen mutatna pedig!!!!”
 • 21. Csetneky 2009. szeptember 14. 22:08
  „mauz!

  Nem is olyan elképzelhetetlen. Lehet, hogy négyen meg akarták erőszakolni a lányt, de valamiért nem sikerült, ezért megölték, majd elmenekültek. Ezt követően arra járt a tetthelytől 200 méterre lakó elmebeteg, közösült a halott lánnyal, majd elvitte magával a helyszínen talált táskát, amit meg is találtak nála. Tisztában vagyok vele, hogy elég morbid eset lenne, ha így történt volna, de egy bolondtól sok minden kitelik.”
 • 20. mauz 2009. szeptember 14. 21:05
  „Nekem is a többi elkövető "hiányzik" - annak idején, a hírek alapján úgy értelmeztem, hogy egy csapatot kerestek (idegenek jöttek a diszkóba és agresszíven viselkedtek, kikezdtek a lánnyal, stb., stb.), persze elég hamar az egyik magyarországi etnikumra terelődött a szó. Most meg elkapak egy, azaz egy félkegyelműt, háát....

  Az 5 különböző DNS-ről az infót most nem találom, de valóban, eredetileg valamiért több elkövetőt kerestek.

  Lehet, hogy miután négyen végeztek, ajánlottak egy potya menetet a most elkapott tettesnek?”
 • 19. zotya975 2009. szeptember 14. 19:53
  „Nem értem minek írnak be ilyen cikket, és minek lehet hozzászólni?! Ha valamelyik gyogyósgyerek kinyírja magát kocsival/motorral egyből törlik a hsz-eket, mert kegyeltsértő, és mit érezhetnek a szülők. Most ehhez hozzá lehet szólni, gondolom a szülők hűde <moderálva> érzik magukat amikor a cikket olvassák. Büszke lehetsz magadra Kisakföld!”
 • 18. t-a-ibi 2009. szeptember 14. 19:28
  „"Felkértünk egy orvos szakértőt, hogy egészítse ki a boncolási jegyzőkönyvet H. Nóra sérüléseivel kapcsolatban. Ebben a véleményben szerepel, hogy több olyan sérülést is találtak az elhunyton, ami erőszakra utal"

  A BONCOLÁSNÁL, IGAZSÁGÜGYI-ORVOSSZAKÉRTŐ MŰKÖDIK KÖZRE! -MINEK EGYET FELKÉRNI?
  3/4 évvel a bűntény után!

  Mindenki tudja: MEGERŐSZAKOLTÁK, ÉS MEGÖLTÉK, -TÖBBESSZÁM HARMADIK SZEMÉLYBEN
  Nem veszitek észre a félrevezetést?”
 • 17. nanemá 2009. szeptember 14. 19:17
  „Természetesen igazatok van.
  De azért a szülőket is bezárnám egy-két évre gyerekkorú veszélyeztetése miatt!
  14 évesen hajnalban az utcán? nanemá”
 • 16. Kukac40 2009. szeptember 14. 18:42
  „Mindentől függetlenül akkoriban azt állította a rendőrség, hogy 5-6 elkövetőt keresnek, mivel 5 különböző DNS-t találtak a kislány testében. Mi van a többi 4-el? Mikor hazudott a rendőrség?”
 • 15. Kukac40 2009. szeptember 14. 18:33
  „zstoth igen igazadvan. Hát ha még tudnád, hogy hány jelöltem lenne. Azért egy dolgot árulj el: miért is kell az ilyeneket életben tartani? Meg nem javul, és soha nem lesz hasznos tagja a társadalomnak. De mi tartsuk el még vagy 40 évig. Igaz?”
 • 14. zstoth 2009. szeptember 14. 18:27
  „moderálva durva”
 • 13. Qvik 2009. szeptember 14. 18:25
  „A legegyszerübbet: SZEMET-SZEMERT!!!! De elötte egy kis KGB vagy SS pince!”
 • 12. t-a-ibi 2009. szeptember 14. 18:22
  „"Ők összetalálkoztak az utcán, szóba elegyedtek, majd ügyfelem a kislányt az erdőbe invitálta. Itt megtörtént az aktus, majd mivel jött valaki az úton, védencem a földre lökte a lányt, és befogta a száját" -mondta az ügyvédje!
  Milyen ügyvédje?- a hatóságilag kijelölt egyén, neki is az a legjobb, ha minél hamarabb befejeződik a per és a szerencsétlen marhát elzárják örökre.

  HOZZÁSZÓLÓK!
  ELHISZITEK, HOGY EZ A DEGENERÁLT HÜLYE KÖVETTE EL A GYILKOSSÁGOT?
  Azért ennyire ne legyetek naivak!
  Az igazi gyilkosok meg röhögnek és tovább folytatják, bűnöző életüket.
  Ebbe a hülyébe meg belebeszélték, hogy ő követte el!- szerintem képtelen felfogni mivel vádolják.”
 • 11. Árpád-házi 2009. szeptember 14. 17:46
  „Lehet erre olyat írni amit nem moderálnak ki?”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai: A Fidesz felrúgta a nemzeti konszenzust

Bajnai Gordon szerint az ellenzék felrúgta a szlovák államnyelvtörvény kapcsán kialakult nemzeti… Tovább olvasom