Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Gyurcsány nem érti a megélhetési gondokkal küzdőket

Nem tudja beleélni magát a napi megélhetési gondokkal küzdők helyzetébe a miniszterelnök. Akinek ugyanis napi 235 ezer forint a jövedelme, nem érzi a válságot - mondat szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kontur Pál, a Fidesz Munkás Tagozatának elnöke.

A magyar munkások és családok napról-napra nehezebb helyzetbe kerülnek, ezt azonban Gyurcsány Ferenc nem értheti, hiszen nincsenek megélhetési gondjai - jelentette ki Kontur Pál. A Fideszes politikus szerint ráadásul a miniszterelnök a kisembereket bünteti, hiszen küszöbön van egy újabb megszorító csomag. Gyurcsány Ferenc nem érzi és nem is érti, hogy milyen hatással van néhány tízezer forint elvonás az átlagjövedelemből élő magyar családokra - mondta Kontur Pál. A kormány milliárdos vagyonnal rendelkező üzletemberei magánemberként sikeresek, Magyarország azonban azóta sikertelen, amióta ők kormányoznak - tette hozzá a Fideszes politikus.

Olvasóink írták

87 hozzászólás
 • 87. G.D 2009. február 15. 14:54
  „Szépeket írogattok.! - De gondoljátok, hogy ezeket a Gyurcsány is olvassa??”
 • 86. gjozsi88 2009. február 12. 17:51
  „badam!Gratula és köszönöm,hogy megmutattad a kettönk közti kulturális külömbséget!”
 • 85. badam 2009. február 11. 20:15
  „gjozsi attol te még gerinctelen maradsz meg hülye hogy nyalsz a gyurcsánynak talán az utcso követők eyike vagy...”
 • 84. gjozsi88 2009. február 11. 17:47
  „pmfc!Nem én idegesítlek,hanem a korlátaid,járj nyitott szemmel,használd az agyad és ne ülj fel a populizmusnak!De további jó köpködést,van aki csak erre képes!Látod ezt a Fidesz jól mérte fel,megszólította a rendkivül egyszerü embereket és ebből még meg is lesz az abszolut többség!Talán nem véletlen,hogy a Fidesz egyik prominense,Kövér László le prostizta a magyar értelmiséget!Tudod mi lesz a nagy Viktor legnagyobb tévedése,hogy az általa utcára cipelt emberekből kijön egy radikális szélsőjobb,akik nem eu komfortosak,és megeszik,igy megint nem lesz koronázás,pedig annyira szeretné,hogy mindent oda adna érte!Más,szemmel láthatóan nem is érdekli! Hajrá magyarország,hajrá magyarok!”
 • 83. Gerinc 2009. február 11. 03:45
  „2009-02-10
  (Családi nap)

  Mit tehettek még?
  Nektek semmi sem elég!
  Most itt van a család,
  Adót vessünk hát!

  Mit tehetnek még?
  Az végtelen határ!
  Csak levegó mi jár,
  de az sem ingyen már!

  Honnan tudnák, hogy mit művelnek itt?
  A föld fölöt járnak, mind onnan letekint.
  Honnan tudjuk, hogy meddig megy ez így?
  A talpatok alól a nép már mérget szív!

  Mit tesztek velünk?
  Az megtorolható!
  A játék véget ér
  és szebb jövőt ígér!

  Sok család tűrte és nyelte a mocskot,
  de ennek mára már vége azt hiszem!
  A gyermekekre több nyomort nem hoztok.
  Dühödt a tömeg!

  Csak tömi zsebét,
  és húzza a szegényt.
  Nem is sejtik még,
  de közeleg a vég.

  Mind arról ugat,
  mit távolról sem él.
  De néhányuk már fél.
  Népünk veréshez kél!

  Honnan tudnák, hogy mit művelnek itt?
  A föld fölöt járnak, mind onnan letekint.
  Honnan tudjuk, hogy meddig megy ez így?
  A talpatok alól a nép már mérget szív!

  Mit tehettek még?
  Nektek semmi sem elég!
  Most itt van a család,
  Adót vessünk hát!

  Ne hagyjuk azt, hogy a Magyarok vérén
  ezek a díszpintyek süttessék hasuk!
  Ne engedjük, hogy a családi pótlékból
  tömjék meg maguk!

  Pénteken légy Kossuthnak terén!
  Ha igaz Magyar vagy, még akkor is ha fagy!”
 • 82. pmfc 2009. február 11. 00:29
  „gjozsi88!
  Már kezdek tisztán látni. Szerintem tuti te vagy Gyurcsány Ferenc.
  Mert mostanra már kb. csak ő védheti már ezt a kormányt. Vagy valami rokona vagy? Vagy külön utal neked pénzt, hogy itt idegesítsd az átlagembert?”
 • 81. gjozsi88 2009. február 10. 17:32
  „Az azonban nagyon tetszik,hogy a Gyurcsány 226 ezret költhetne el naponta,ezért nem látja a kis emberek problémáit!Hadd kérdezzem meg,aki képviselőként,pártelnökként,felesége révén(tokaji osztalékból) napi 50 ezret tud költeni,mennyivel látja jobban a havi 50 ezret keresők gondjait? Tudják mi a külömbség? Az egyik úgy lett miniszterelnök,hogy gazdag ember volt,a másik úgy lett gazdag ember,hogy miniszterelnök volt!Az meg a zembereket minősíti,hogy ez az utóbbi a népszerübb! No comment!”
 • 80. gjozsi88 2009. február 10. 17:22
  „Hamutipró!Még annyit szeretnék megjegyezni,hogy én a munkám révén járom az országot,megdöbbentő,hogy 20-25 éves fiatalok milyen körülmények közt élnek,mennyi lakópark van olyan,amit a lakók biztonsági szolgálattal védetnek!Ügy léphetsz,be a lakóparkba,hogy kamerákkal követik az ottléted,portás beléptető van!Ez nem csak Budapest környéke,hanem Debrecen,Nyiregyháza,Szeged...!Ezek az emberkék nem gondolom,hogy már megkeresték!Ezért vagyunk benn az adósságcsapdába,csak azt nem értem,hogy mi(a dolgozók) akiknek ki kell huzni az országot a gödörből,még mindig elhiszünk mindenfajta demagógiát,butitást!Csökkentsünk adót,növeljünk kiadást! Mit szólna,ha azt mondanák Önnek: Holnaptól 80 ezer a fizetésed,de enyivel többe kerül a gyerek iskolája,az orvosi költség,meg adj pénzt hogy ne csak a nyugdijas,hanem mindenki ingyen utazzon ...! Ki lehetne gazdálkodni?Ön szerint,amit a Fidesz javasol,hogy csökkentsünk adót és növeljük a kiadásokat az járható út?”
 • 79. gjozsi88 2009. február 10. 16:46
  „Gica!Rajtad segítettek volna,ésszerübb lett volna a munkád és kaptatok volna a vizitdijból,de elfutottál,leszavaztad! Dolgozz kevesebb pénzért,rosszabb körülmények közt!Ha valaki azt nem érti,hogy mi a jobb neki...?”
 • 78. gjozsi88 2009. február 10. 16:43
  „Hamutipró!Nem azt mondtam,hogy minden közalkalmazottat,hanem a felesleget!A világon nincs olyan ország,ahol fele annyi gyerekre ugyanannyi pedagógus van, ennyi önkormányzat,ilyen magas létszámmal!A világon nincs olyan,hogy a közalkalmazottak a bértáblán magasabban helyezkedjenek el,mint akik a versenyszférába dolgoznak!Az azonban érdekelne,hogy lehet 25 év alatt ledolgozni azt amit másnak sikerül 62 éves korára, (ez még rendbe is volna,nem könnyü munka)és még követeli a túl órákat is!?A végkielégítésekről:Az a véleményem,hogy mivel a törvény nem diszkriminálhat,igy ha jár a kis jövedelmüeknek,akiknek likviditási gondjai lennének,ha eltörölnék,el kell fogadni a nagy jövedelmüek vonatkozásába is(Sajnos) Nézze,lehet minden faluba iskola,postta,gyógyszertár...,de azt tudni kell,hogy az pénzbe kerül,amit a beszedett adókból fizetnek ki!Ön szeretne több adót fizetni,én nem!(Az mellébeszéd,hogy a kormány luxus kiadásai..Max 100,legfeljebb 200 milliárdon lehetne vitatkozni,nem állítom,hogy nem sok,de ez a 14 ezer milliárdos költségvetésbe nem old meg semmit)Mi a megoldás csökkenteni a kiadási oldalt,ebben van tartalék!(a szlovák és az óvári adatokat az újságban láthatta)önkormányzat,ingyen diploma(nincs szakmunkásképzés,mindenki fősulira jár,meló meg nem lesz hozzá)....”
 • 77. gjozsi88 2009. február 10. 16:22
  „badam!Ezt vártam tőled,örülök,hogy megmutattad a kettönk közti külömbséget!”
 • 76. Hamutipró 2009. február 09. 21:36
  „gjozsi88
  Én vagyok az egyik ingyenélő. Mi a fene baja van közalkalmazottakkal? Igen, 16 év szolgálat után keresek 105 ezret.Igen, vettem egy háború előtt épült házat kölcsönre, mert másra nem tellett.Igen, hogy lakhatóvá tudjam tenni kölcsönt vettem fel.Kölcsönre kicseréltem a 25 éves autómat, mert vonatközlekedés nincs ,a buszjáratok száma a vonatokéhoz közelít.Nincs orvos, iskola, posta a faluban.Nincs semmi sem.Nincs LCD tévém nincs semmi luxuscikkem ha csak a két gyerekem nem az.A krumplit és a többi élelmet magam termelem és még adok belőle másoknak is. Nem panaszkodok hanem nyögök, mint sok-sok más, mert az a fránya világgazdasági válság nem állt meg a hegyeshalmi határnál, ahogy azt a veres úr elvárta volna tőle. Ha már itt tartunk, azokhoz a cikkekhez miért nem szól amik a 10 milliós végkielégítésekről, a több milliós jutalmakról írnak.”
 • 75. Gica25 2009. február 09. 18:50
  „Load ne haragudj nem neked szántam elnéztem a nevet......gjozsi88- ez neked szólt 74.”
 • 74. Gica25 2009. február 09. 18:46
  „Load!
  Ta vagy marha jól keresel, hogy nem érted ennyire a dolgokat..., vagy egyszerűen ostoba vagy. Közalkalmazottak viszik el a te pénzed?
  Hát nem...a sok ingyenlő. Én kórházba dolgozom, és remélem ha egyszer odakerülsz nem lát el senki, mert neked nincs szükséged a pazarló, ingyenélő egészségügyre.Gyógyítsd meg magad. Egyébként az én fizetésemet kapnád szerintem sírva fakadnál...
  Erről ennyit”
 • 73. badam 2009. február 09. 18:43
  „gjozsi te egy bunko, tirpák állat, nézz körül az országba, nézd meg mi a helyzet, és mellesleg ovasd vissza miket irogatsz....”
 • 72. Gica25 2009. február 09. 18:32
  „Sziasztok!
  Adni kéne neki havi 100000 Ft- ot , elvenni az autót, utazzon tömegközlekedéssel és menjen albérletbe.Majd megtudja mi a nehéz...ebből alapozzon jövőt aki tud.Sok helyen még ennyi sincs a kereset, ráadásul van ott is kisgyerek.Sajnos tudok én is olyan családot ahol éhesen jön a gyerek ovodába, mert az anyukája este 1 szelet zsíros kenyeret nem tud adni a gyereknek, ja és önhibáján kívül,mert megtudják, hogy kisgyerek van aztán nem veszik fel sehova.Pedig Ő dolgozna.
  SZÉGYEN ami ebbe az országba meg..fogják meg a gazdagokat, ne azokat akik már úgysem látják a kiutat, csak napról- napra élnek.”
 • 71. ASHER 2009. február 09. 18:06
  „ha "ezt" se erti,akkor mit??egy igazi hamisitatlan barom!!!!!
  ez mar majdhogy kimeriti a hazaarulas fogalmat!!!tonkreteszi az orszagot,es akkor meg meri megkerdojelezni!!
  szegyen es gyalazat!!!alavalo nyomorult fereg!!!! ki kell dobni onnet!!!!”
 • 70. gjozsi88 2009. február 09. 17:30
  „badam!Miért csak 70 ezret keresel? Gondolom nem közalkalmazott vag! Menj oda fönöködhöz,majd közlik veled,hogy az általad elvégzett munkát ezért a pénzért más is megcsinálja! Mi köze ehhez a kormánynak?”
 • 69. badam 2009. február 09. 16:57
  „Min már korábban montam nekünk anyi, a fidesz mszp egyik párt sem tud kormányozni saját zsebüket tömik... Hogy megoldást ki tud? szerintem senki, talán néhányan, de azokat lugatják. Mszp mit csinált az elmult 7 évben, hazudott és hazudott no meg persze hazudott. Qrva sok adot füzetek. A politikusoknak van mit a tejbe apritani, közelről sincs fogalmuk arrol hogy kell kiszámolni egy honapra a kevés füzetésedet hogy az elág legyen. Majd ha egy évig 70000 forintot kapnak netoban meglátjuk hogy tudnak megélni. Én azt mondom hogy egy éig kapjanak csak havib 70 et lakjanak egy lyukban talán elkezdenek gondolkozni azon merre fele is tat az ország. 1000 éves magyar nemzet aztán majd eltünik a süllysztőben.....”
 • 68. gjozsi88 2009. február 08. 19:29
  „Aladár! A sikkasztás büncselekmény, a Fidesz tett is feljelentést, a biróság nem talált semmit,ezt ezért hagyni kéne! De még mindig nem értem,hogy a kormányzás alatt a Viktor által szerzett vagyon,a Széles Gáborok vagyona miért nem szurja a szemeteket! Itt van ez a szegény Szjjártó,aki pimaszul osztogat mindenkit a politikából jól megél! A Gyurcsány,aki abban az időbe szerezte a vagyonát, mielött miniszterelnök lett,mint oly sokan mások,legfeljebb joghézagokat használtak ki,de nem törvényteleneket!Ez a lehetőség mindenki elött adott volt,volt aki élt vele,volt aki nem és most ők az irigyek!Ez a kapitalizmus!”
87 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: Szijjártó számoljon el a vagyonával!

Az MSZP válaszokat vár Szijjártó Pétertől, a Fidesz szóvivőjétől vagyongyarapodásával kapcsolatban -… Tovább olvasom