Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Gyurcsány: még hétfőn is az MSZP frakció tagja leszek

Még hétfőn is az MSZP frakciójának tagja leszek - válaszolta Gyurcsány Ferenc csütörtökön Keszthelyen újságíróknak azzal kapcsolatban, hogy Mesterházy Attila hétfői nyilatkozattételre szólította fel a szocialista frakció tagjait, arról, hogy a képviselőcsoportban maradnak-e.
Hozzátette: 2014 után ennek az MSZP-nek a parlamenti frakciójában nem fog helyet kérni. Az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának vezetője azt mondta, hogy amíg a frakció tagja, betartja annak érvényes szabályait, s szívesen tesz tartalmi nyilatkozatot. Értelmetlen dolognak tartja "ultimálni" a képviselőcsoport tagságát, mert a nyilatkozatok csak az aláírás pillanatának szólnak - mondta. A szocialista párt politikai, személyi, morális mozgással járó átalakulását okosan kell terelgetni, mert a végcél közös: legyen egy nagyon erős, sok ember bizalmát bíró demokratikus ellenzék.

Kérdésre válaszolva közölte: ír a pártelnöknek egy nyilatkozatot, amelyben közli, hogy miről tud nyilatkozni. "Nagyon régen volt már olyan, hogy elém tettek egy papírt, és én azt aláírtam" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy senki nincs abban a helyzetben, hogy tőle szótlanságot, feltétlen engedelmességet, és vazallusi hűséget igényeljen.

A sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc aggodalmát fejezte ki a települési önkormányzatiság sorsának alakulásával kapcsolatban. Arról beszélt, hogy a rendszerváltást követően kialakított struktúrával szemben jelentős kritika soha nem hangzott el, és most az államhatalom elveszi a településektől az egészségügyi, oktatási, szociális kérdésekben kialakult jogköreit. "Ez nyilvánvalóan szembemegy a lakosság érdekeivel" - vélekedett, amely szerinte kizárólag a kormány hihetetlen hatalmi étvágyával igazolható. Kifejtette, hogy a petíciós jog valamennyi magyar állampolgár joga, ezért arra biztatta a falvak és városok lakóit, hogy ne maradjanak csendben. A megyei közgyűlések elnökei politikai értelemben "bűnt és árulást" követtek el, mert Orbán Viktor vazallusaiként közjogi köntösbe öltöztetett "ocsmány pártalkut" kötöttek - mondta.

A párt keszthelyi székháza előtt a Jobbik mintegy kéttucatnyi szimpatizánsa transzparensekkel várta a lakossági fórumra érkező Gyurcsány Ferencet, a fórumot többször hangos bekiabálásokkal zavarták, majd később békésen távoztak. A többórás fórumon - amelyről a sajtó képviselőit fél óra elteltével kiküldték - több mint százan vettek részt.

Olvasóink írták

 • 13. gjozsi88 2011. október 17. 16:37
  „Értem én rommel!
  Te nem akarod megérteni.....HAZUDOTT!
  De egyébbként jól átverte őket.......minden sokkal többe kerül!
  Ja.....valószinű jövőre jön az IMF is!
  A piacon nem tudják eladni az állampapirokat....még drága felárért sem!”
 • 12. rommel 2011. október 16. 22:36
  „JÓZSI
  MÉG MINDIG NEM ÉRTED !!!
  PEDIG EGYSZERŰ .............................”
 • 11. gjozsi88 2011. október 16. 17:47
  „rommel!
  még annyit:

  "EZEK SZERINT ÁTVERTE A NAGY TŐKÉT !!!"

  ....azaz hazudott a mindig igazat mondó!”
 • 10. gjozsi88 2011. október 16. 17:45
  „rommel!
  Át nem verte, mert azon túl, hogy eltüntette a 3000 milliárd magánpénztári vagyont az adósság ott tart, mint a Bajnaitól átvette....miközben az ország finanszirozása sokkal drágább, mint akkor volt (a CDS felár 175 bázisról, 565 bázisra nőtt) és már az araboknak könyörög, hogy vegyenek állampapirt!

  Egyébbként úgy átverte a nagytőkét, hogy menekül és ettől lefagyott a gazdaság....jővőre már resszeció......miközben mindenkinek drágább a hitele , 300 ft az euró, 240 a svájci frank és hamarosan 420 ft lesz a gázolaj, amitől megdrágul a kenyér, tej, mert azt 7,5 t alatti autóval szállitják!”
 • 9. rommel 2011. október 15. 23:35
  „JÓZSI
  EZEK SZERINT ÁTVERTE A NAGY TŐKÉT !!!”
 • 8. gjozsi88 2011. október 15. 15:21
  „rommel
  Ne azt figyeljék amit mondok......= hazugság!”
 • 7. rommel 2011. október 14. 23:56
  „JOE
  TE GYURCSÁNYRÓL BESZÉLSZ ???
  HAZUDTUNK REGGEL , DÉLBEN , ESTE !!! - GYURCSÁNY FERENC
  EL.... , NEM KICSIT , NAGYON !!!”
 • 6. gjozsi88 2011. október 14. 20:01
  „pappe!
  Mit jelent, hogy nagyon régen volt????
  10 napja, 10 éve, 10 éves korában.....?”
 • 5. dorombolok 2011. október 14. 18:39
  „Gyurcsány gyenge volt mit a .....!Viktor bezzeg csak azért is megteszi , hogy nem fogadja az amerikai nagykövetet! Látod Feri itt kezdődik az államférfi!?”
 • 4. Joebacsi70 2011. október 14. 14:30
  „Ferikém, ez el...tad, nem kicsit, nagyon. Tudod, ebben az országban az lehet jó és népszerű politikus, aki hazudik, mint a vízfolyás. Aki saját magát meghazudtolja szemrebbebnés nélkül órákon, napokon belül.
  Aki ki meri jelenteni, hogy ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek. Aki odaszól a külföldi politikusoknnak, gazdasági szakembereknek, hogy hé, ez most nem nektek szól, ez csak a hülye magyar választópolgárok napi rizsája. Aki utálja a csuhásokat és frigyre lép a KDNP-vel. Aki lehülyézi Torgyánt és lefekszik a FKGP-vel. Aki teli szájjal üvölti, hogy ruszkik haza, majd MOL részvénnyel üzletel velük.
  Tudod, ez egy ilyen ország. Itt így működnek a dolgok. Ezt bizony el...tad, véglegesen.”
 • 3. pappe 2011. október 14. 09:52
  „"Nagyon régen volt már olyan, hogy elém tettek egy papírt, és én azt aláírtam" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc" Ezek szerint ha akkor még lett volna halálbüntetés, a saját akasztását is simán aláírta volna! Érdekes...”
 • 2. Karcsika 2011. október 14. 08:13
  „Még a vörös muskátli is elhervadt, lekonyult, lóg a feje.”
 • 1. Star-Spangled 2011. október 13. 21:31
  „Kit erdeke,MSZP halott!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőröket vertek Érden

Négy férfi bántalmazott két rendőrt a Pest megyei Érden - a rendőröket megtámadó férfiakat őrizetbe vették. Tovább olvasom