Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Gyorsított eljárás az tanárnőt pofozó anyukának

Megütött és megtépett egy tanárnőt az egyik diákjának édesanyja Debrecenben; a szerdán történt incidensről szombaton tájékoztatta az MTI-t a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vezendi Jánosné rendőr őrnagy közlése szerint a helyi könnyűipari szakközépiskola pedagógusa szaktanári figyelmezetőt adott az óráján rendetlenkedő két diáknak. Az egyik diák erről mobiltelefonon értesítette anyját, aki az iskolához ment és megvárta a távozó tanárt. A felbőszült asszony pofon vágta a tanárnőt és megcibálta a haját - tette hozzá a szóvivő.

Nem rendőrségi források szerint a pedagógus ekkor elesett és ujját törte. Időközben egy másik pedagógus riasztotta a rendőröket, akik közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a verekedő asszony ellen.

Mivel az elkövető beismerő vallomást tett, ügyében gyorsított eljárással dönt a bíróság - mondta az MTI-nek a rendőrségi szóvivő.

Olvasóink írták

 • 13. t-a-ibi 2010. január 17. 18:35
  „Beismerő vallomás, hirtelen felindultságból elkövetett igazságszolgáltatás /márt mint a kis ringyónak/, bocsánat kérés. Hajjaj.
  Ezek után, nehogy a tanárnő legyen a hibás.”
 • 12. 13.István 2010. január 17. 14:03
  „Úgy van az mikor az Anyuka sem tudja a kötelezettségét,azért mert már őt is így nevelték !
  Ősszetéveszti a jogát a kötelességel !!
  Szerintem a tanulónak joga az órán figyelni ,fegyelmezett magatartást folytatni és mindent amit csak
  lehet tudásban magába szivni " ellopni " a tanártól!”
 • 11. Csetneky 2010. január 17. 11:51
  „Köszönjük Magyar Bálint és Killer Pista, megcsináltátok, igen, igen.”
 • 10. Patriot 2010. január 17. 11:27
  „A tanárok most szüretelik a balliberális oktatási rendszer gyümölcseit. Most következő választásokon ki lehet küszöbölni ezeket a szarvas hibákat, és másfajta oktatási módszert kell választani.”
 • 9. BsBe 2010. január 17. 09:47
  „Ebben az országban a jogokkal is egy kicsit átestünk a ló túlsó oldalára.
  A gyerekeinkbe belenevelik a jogaikat,(elsősorban az iskolában, médiában) de senki nem figyelmezteti őket arra, hogy kötelességei is vannak.
  Három gyereket neveltem, illetve a 18 évest még ma is.
  A legnagyobb ma 34 éves. 8. osztályos volt, mikor az egyik esetben, mikor az iskolába mentem, megállított a tanárnője, sűrű bocsánatkérések közepette hajtogatta, ne haragudjon, nem tehetek róla, de már nem bírtam. Én meg csak "lestem" miről van szó? Hát nem a pofon miatt jött amit a fia kapott? Nem, de i történt? elmesélte, hogy az én kedves kamasz fiam a tanóra alatt egyszerűen fegyelmezhetetlen volt, visszabeszélt, és egyszer csak elszakadt a cérna, és lekevert neki egy pofont. Hát nem mesélte? Nem. Feltehetően azért, mert tudta, a következőt tőlem kapta volna.
  A ma 18 éves fiamnak pár éve vitája volt az iskolában, magából kikelve jött haza, hogy mert a tanár így meg úgy... meg hogy mit képezel magában, "mert nekem jogaim vannak,,, - megmondták az iskolában egy másik órán -
  és, kérdeztem a kötelességeidről - a tanulás, a nem visszabeszélés stb. - mit mondtak? a válasz hallgatás.
  Nem vagyok híve a gyerekverésnek, ritka eset, hogy elcsattant egy pofon a három gyereknél. De úgy érzem, ma nagy súly fektetünk arra, hogy milyen jogaik vannak, de senki sem hívja fel a figyelmüket a kötelességre.
  S szülők kezéből sokszeri kiveszik ennek a lehetőségét. mert amikor azt mondja a fiam: "megmondták, nincs jogod meghatározni, hogy a zsebpénzemből mit nem vehetek, mert nekem jogaim vannak" csak lesek . aztán mondtam, jó nem határozom meg. De nem is adok.”
 • 8. Fürgeszarvas 2010. január 17. 08:34
  „Lali király még nem szólalt meg az ügyben ! Lehet,hogy közel áll hozzá ....... a verekedő ? Nagy a csend , senki nem kommentálja az ügyet a Fidesz részéről ...... sem !”
 • 7. Fürgeszarvas 2010. január 17. 08:34
  „Lali király még nem szólalt meg az ügyben ! Lehet,hogy közel áll hozzá ....... a verekedő ? Nagy a csend , senki nem kommentálja az ügyet a Fidesz részéről ...... sem !”
 • 6. pancser 2010. január 16. 22:13
  „Nyilvánvaló, hogy a tanárnő a hibás, mert inzultálta a gyereket. Hogyan jön ahhoz egy tanár, hogy a gyereket fegyelemre és rendre szoktassa. Ez a módi manapság. A szülő buta mint a sötét éjszaka. Mi lesz ebből a gyerekből? Haramia! A bíróság remélem nem függeszt fel mert ha igen akkor nem történt büntetés!”
 • 5. Captain 2010. január 16. 20:53
  „Figyeld meg felfüggesztettet fog kapni. Én végrehajtanám.”
 • 4. Truder 2010. január 16. 20:43
  „Naná, hogy statárium”
 • 3. bojtár 2010. január 16. 20:39
  „3 év sóbány azt viszontlágytojás.”
 • 2. mgob 2010. január 16. 20:35
  „2 év letöltendő börtön és meggondolja legközelebb mindenki!!”
 • 1. AHA 2010. január 16. 19:38
  „Gyorsított eljárásban kéne lógatni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Fekete Gyula író

Elhunyt Fekete Gyula író, szociográfus, újságíró, a Magyar Írószövetség Örökös Tagja. Tovább olvasom