Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

Gyorsabb lesz a chello

Jelentősen átalakítja kábeles internetszolgáltatásának kínálatát a UPC. Az új előfizetők március elsejétől már Sopronban is a magasabb teljesítményq csomagot kapják. A meglévő előfizetők esetében május 21-ig fokozatosan térnek át az új rendszerre.
Az eddigiek helyébe lépő új csomagok minden kategóriában lényegesen gyorsabb le- és feltöltési sebességet biztosítanak, és megszqnnek a korábbi adatforgalmi szabályok is. A meglévő chello-előfizetők esetében változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, de akár 3,5-szeres sebességq új csomagokra térnek át. Az átállás fokozatos, Sopronban május 21-ig fejeződik be. Az új előfizetők március elsejétől már nálunk is a magasabb teljesítményq csomagot kapják.
Szqcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója elmondta, a tavaly ősszel megkezdett változtatások azt a célt szolgálják, hogy a UPC még tökéletesebb lehetőséget biztosítson kábeles internet-előfizetői számára. Fontos, hogy az előfizetők tökéletesen kihasználhassák az internetes médiatartalmakban rejlő lehetőségeket. Ehhez korlátok nélküli kapcsolatra, extra le- és feltöltési sebességre van szükség. A változások eredményeként a UPC chello internetszolgáltatása március 1-jétől 1,2 Mb, 5 Mb, 10 Mb és 20 Mb-os korlátlan csomagokat kínál Minimum, Medium, Extreme és Professional néven. Ezzel egyidőben a korábbi chello light, standard, classic és plus csomagok megszqnnek.
A UPC emellett a jelenlegi telefonos betárcsázós internet felváltására is kínál kedvezőbb, dupla sebességq, korlátlan, folyamatos és átalánydíjas szolgáltatást telefon-előfizetőinek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vetkőzőshow

Ami ebből a témából kiaknázható volt, azt megtette a bulvársajtó. Előbányászták a… Tovább olvasom