Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Győri Vásár 13 nap múlva

Tizenhárom nap múlva nyit a Győri Általános Vásár: a 13., s először tartják a városi egyetemi csarnokban.
Kétszáznál több kiállítót várnak a 13 nap múlva, június 11-én, szerdán nyíló 13. Győri Általános Vásárra. A most már nemzetközinek számító seregszemlét először tartják a városi egyetemi csarnokban, de ezenkívül még egy csarnok és egy alkalomra felállítandó sátor is a bemutatkozó cégek rendelkezésére áll majd. A vásáron először vesznek részt olasz és lengyel cégek. A győri gyártó és forgalmazó vállalkozások után a fővárosból képviseltetik magukat legtöbben.

A vásár ideje alatt a rendezők fórumot terveztek Magyarország közelgő uniós integrációjáról, s a rendezvényre elfogadta a meghívást Csillag István gazdasági minisztert. Tart majd fórumot az Iposz is, tíz ország képviselőinek részvételével rendezik meg az üzletember-találkozót, előadást tart Kéri László ismert politológus, és a vásári hét szombatján rendezik meg az RTL Klub road-show-ját.

Az általános vásárhoz kapcsolódóan az idén is képviselteti magát az agrárágazat, hatodik éve rendezik meg ugyanis az Agroraab Élelmiszeripari, Mezőgazdasági Szakkiállítást és Vásárt, melyet támogat a szakminisztérium. A kiállítási csarnok mellett és annak szomszédságában, a győriek által kedvelt Aranyparton rendezik meg Magyarországon először a Homokszobrászati Fesztivált. A magyar jég-, hó- és homokszobrászok mellett holland, kaliforniai és finn társaik mintegy száz köbméter homokból készítik majd el a három és fél méter magas, négy méter hosszú, nem a maradandóságnak szánt, de szemet gyönyörködtető homokszobor-alkotásaikat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai himnusz

Tovább olvasom