Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Győri útinformációk

A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint gázszivárgás miatt elkerítették a fél útpályát a Teleki út–Dunakapu tér csomópontban. Az országos, központi kátyúvonal továbbra is hívható: 06-80/404-404.

A Tihanyi Árpád úti aluljáró építéséhez kapcsolódó friss forgalomkorlátozások: körforgalmi rend szerint kell közlekedni a Tihanyi Árpád út–Mester utca–Álmos utca csomópontban. Az új körforgalom kialakítása alatt félpályás lezárásokra kell számítani. Gázvezetéket cserélnek a Tihanyi Árpád úton a Sport utca és Herman Ottó utca közötti szakaszon. Útszűkület, félpályás lezárás van az Attila, Álmos, Lehel, Herman Ottó, Szigethy Attila és Somogyi Béla utcai csomópontoknál.
A 81. sz. főút városi szakaszának átépítéséhez kapcsolódó forgalomkorlátozások: az épülő körforgalom területén a régi és az új útpályaszint okozta különbségek miatt egyenetlen útfelületen kell közlekedni a Fehérvári út–Ipar utca–Szigethy Attila út csomópontban. A Szigethy Attila úton az Ifjúság körút térségében felmarták a burkolat egy részét. Az Ifjúság körúton a Szigethy Attila úti csomópontnál középszigetet építenek, leszűkítették a forgalmi sávokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl kell lépni a betegségtudaton

Kiss Éva, a Gambro Szegedi Dialízis Központjának orvosigazgatója Ádám Edit-díjat vett át Budapesten,… Tovább olvasom