Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Győri táncosok hazai és nemzetközi sikerei Aranyeső a show-tánc Európa-bajnokságon

Októberben rendezte meg a Nemzetközi Tánc Szövetség (IDO) a show-táncok Európa-bajnokságát Dunaújvárosban, gyermek, junior és felnőtt korcsoportban, szóló, duó, csoport és formáció kategóriában.
Gyermek show szóló kategóriában 32 résztvevő közül második helyezést ért el Oszkó Csenge (Dance 4 You – koreográfus: Fekete Miklós), Dávid Patrik pedig a fiúk között Európa-bajnok lett (Grácia – koreográfus: Gellért Tünde).

Gyermekpárosok

és -csoportok


A gyermekpárosok közül (25 induló) a dobogó második fokára Dávid Patrik és Bódi Bianka (Grácia – koreográfus: Mladonyiczki Edit és Gellért Tünde), a harmadikra Némedi Tóth Eszter és Némedi Tóth Zsófia állhatott fel (Grácia – koreográfus: Gellért Tünde).
A gyermekcsoportok versenyében (20 csoport) a Dance 4 You a harmadik helyet szerezte meg Fekete Miklós koreográfiájával. Ebben a kategóriában a Grácia Európa-bajnok lett, a 17 gyermekformáció közül pedig a harmadik helyre értékelték (koreográfusok és betanító tanárok: Czeglédiné Csonka Gabriella, Horváth Kinga és Sinkó Réka).

Junior kategória

A junior párosok mezőnyében 30 indulót regisztráltak, itt a Török Zsolt–Virág Anett duó (Grácia – koreográfus: Gellért Tünde) állhatott fel a dobogó második fokára.
A 16 juniorcsoport közül a Dance 4 You a hetedik (koreográfus: Fekete Miklós), a Grácia a harmadik helyet szerezte meg (koreográfus: Horváth Adrienn és Gellért Tünde).

Remekelő felnőttek

férfiaknál és nőknél


A felnőttek körében mind a férfiak, mind a nők mezőnyében győri győzelem született: Major László (Dance 4 You – koreográfus: Fekete Miklós) és Horváth Adrienn (Grácia – koreográfus: Kovács F. Ildikó és Gellért Tünde) ismét remekelt.
A 28 páros között Czeglédi Réka és Horváth Kinga duója az előkelő negyedik helyen végzett (Grácia – koreográfus: Szlizs Tamara), míg a 23 csoport közül a Grácia felnőttcsapata lett az

Európa-bajnok (koreográfus: Hajdú Mária és Gellért Tünde).
A táncosok rövid pihenő után elkezdik a felkészülést a november végi világbajnokságra, melyet Riesában (Németországban) rendeznek majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom