Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Győri csábító a Kísértésben

Tizenkét nap egymástól csupán néhány kilométerre, csinos facér lányok és jóképű fiúk társaságában. Mindössze ennyit kellett kibírniuk a Kísértés című műsor szerelmes párjainak. A csábítók között ott találjuk a győri Szemethy Márkot is.

Kattintson a képre!
Péntek esténként látható az RTL Klubon egy új, a hazai televíziózás történetében eddig példátlan sorozat. A Kísértésben hétről hétre bepillanthatunk négy pár nyaralásába, akiknek a karib-szigeteki harmonikus idilljét 11 úr és 11 hölgy próbálja megtörni. A Sebestyén Balázs vezette műsorban nincs fődíj, nincs pénz, nincs autó, a játék nem más a készítők szerint, mint egy önismereti kaland.

A csatorna 39 fős stábja május elején kelt útra a távoli Mexikóba, hogy elkészítse a külföldön már óriási sikert aratott műsor magyar változatát. A kaland során a négy pár minden egyes tagja vállalta, hogy próbára teszi a kapcsolatát annak érdekében, hogy választ kapjanak az élet örök nagy kérdésére, hogy vajon megtalálták-e az igazit. A szerelmesek tizenkét napig nem találkozhatnak, nem beszélhetnek egymással. Őket huszonkét egyedülálló fiú és lány várta, akik számukra románcot, flörtölést, randevúkat és még ki tudja, mit ígértek. A nézők pedig az izgalmakban bővelkedő műsor végére megtudhatják, hogy a párok szerelme kibírja-e a próbatételt, vagy a paradicsomi csodás környezet pálmafái alatt vesztik el egymást örökre.

A csábítók egyike Szemethy Márk. A 25 éves győri fiatalember rögtön a bemutatkozáskor fontosnak tartja leszögezni: szerencsés csillagzat alatt született. Igazi Nyilas, több autóbalesetet is megúszott komolyabb sérülések nélkül. Bár mindenért meg kellett küzdenie, az élet mégis sok kedvező lehetőséget kínált a számára, melyekkel élt is. Ez a műsorral sem volt másként. Márk fiatal kora ellenére rengeteg mindennel foglalkozott már eddig is, számos iskolát elvégzett: a pénzügyi tanácsadótól a sportmenedzseren, az aerobik- és kickbox-
edzőn, a számítógép-kezelőn, a kereskedelmi boltvezetőn át a kisvállalkozások gazdasági ügyintézőjéig széles a palettája. A fiatalember élete négy éve vett gyökeres fordulatot: szakítottak modell barátnőjével és akkor úgy döntött, hogy ő is kipróbálja a modellséget. Másfél hónap alatt olyan jól sikerült a „szálkásítása", hogy a 187 centiméter magas
fiatalember 92-ről 72 kilogrammra fogyott le. Az egyik bulvárújság felhívására elment egy válogatásra, ahonnan rögtön el is vitték egy fotózásra.

Aztán sorra jöttek a felkérések, bár Márk a divatbemutatókat jobban szereti, mert azok mozgalmasabbak. A győri modell szerepelt már reklámfilmben is, és tavaly a Balázs-show-ban is megfordult. Ez utóbbiban figyeltek fel rá az RTL Klubnál, s innen hívták a Kísértés című műsor válogatására, ahol több ezer jelentkező közül sikerült bekerülnie a sorozatba. A többi fiú egyébként szintén vagy modell, vagy sportoló.
A négy párral és a 22 csábítóval május elején szállt fel Ferihegyen a repülőgép, és háromszori átszállás, 26 órás légi, majd másfél órás autóút után végre megérkeztek a forgatás mexikói helyszínére. Szemethy Márkot a csatorna titoktartásra kötelezte, így a műsor alakulásáról nem beszélhet még ismerőseinek sem. Annyit azonban elárult: annak ellenére, hogy ő nem szeret csapatban udvarolni, azért bedobta magát a lányoknál. Hogy milyen sikerrel, azt a nézők úgyis meglátják, ha nyomon követik az adásokat. A győri fiatalembert egyébként elvarázsolta a mediterrán környezet, s a gyengébb nem ottani képviselőin is megakadt a szeme. Rossz hír viszont a rajongóinak, hogy azóta már boldog párkapcsolatban él.

A győri csábító nem látta még az összevágott műsort, így kíváncsian figyeli maga is hétről hétre azok sugárzását, melyeket természetesen videóra rögzít. A kaland többi résztvevőjével a hazaérkezés óta is tartja a kapcsolatot, rendszeresen összejárnak bulizni. Szemethy Márk továbbra is a modellszakma közelében képzeli el az életét, nemrég Győr belvárosában Exito Models néven egy modellügynökséget alapított, ahol társával együtt rendezvényszervezéssel is foglalkoznak, valamint modelltanfolyamokat is indítanak.

A szemark@mail.datanet.hu e-mail címre írva az érdeklődők bővebb információkat is kaphatnak a kurzusaikról. Márk emellett személyi edzőként is tovább szeretne dolgozni, na és a kifutókról és fotózásokról sem mond le még. A férfiak tekintetében ebben a szakmában ugyanis a legkeresettebbek a 25 éven felüliek, sőt, több híres reklámba kizárólag 35 év körülieket választanak. Az igazi karrier így minden bizonnyal még előtte van, hiszen ő csak decemberben tölti be a 25. életévét. Mindenesetre bízik benne, hogy hamarosan nemcsak az arcát, de a nevét is egyre többen ismerik meg, és nem csak Magyarországon...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Charlie jön, de nem balettozik

Charlie-ról, a sokszoros aranylemezes zenészről szinte mindenki tudja, hogy jéggel issza a dupla… Tovább olvasom