Kisalföld logö

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 18°C Még több cikk.

Győr–Sopron csata az Ob iii-ban

tenisz

A soproni Alpesi Racket Trans Tenisz Klub női versenyzői a csapatbajnokság másod-, míg a férfiak a harmadosztály küzdelmeiben képviseltetik magukat.


Nők:
2001 Tatabánya–Alpesi Racket Trans TK 8:1. A soproniak pontszerzője: Szakács I. Alpesi Racket Trans TK–Delfin SE-Cross TC 1:8. Pontszerző: Molnár A.
Férfiak:
Alpesi Racket Trans TK–Árpádföldi TC 7:2. Psz.: Steiner, Molnár, dr. Szováti, Horváth A., Palotai B., valamint a Palotai B.–Steinter, és a Horváth A.–dr. Szováti páros. Alpesi Racket Trans TK–MTK-Tordas TC 6:3. Psz.: Molnár, dr. Szováti, Horváth A., Palotai P., valamint a dr. Szováti–Tamás és a Hámori–Palotai P. páros. Alpesi Racket Trans TK–Kispest AC 6:3. Psz.: Steiner, Hámori, Molnár, Horváth A. valamint a Horváth–Molnár és a Hámori–Steiner kettős. Alpesi Racket Trans TK–Kőszegi TC 7:2. Psz.: Steiner, dr. Szováti, Molnár, Horváth, Tamás, valamint a Palotai B.–Palotai P. és a Simon–Brieber duó.
A Győri TC ob III-as férfi csapatbajnoki eredményei: Győri TC–Lövő 5:4. A győriek pontszerzői: Kovács G., Hragyil, Soós, Kovács L., Kovács L.–Jáky. Győri TC–MTK 5:4. Psz.: Rózsa P., Kovács G., Bozsoki, Hragyil, Bozsoki–Kovács G.
Május 28-án a Győri TC és a soproni Alpesi Racket Trans TK találkozik egymással.
A GYTC nyári tanfolyamaira 6 évesektől a felnőttekig várják az érdeklődőket. Jelentkezni a Kálóczy téri teniszpályákon, illetve a 06-70/381-5051-es és a 06-30/288-2798-as telefonszámokon lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adomány az Erzsébet-kórháznak

Közel 150 ezer forint gyűlt össze a L.É.P.J. Tovább! Szolgálat Sopronért (a Hetednapi Adventista… Tovább olvasom