Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Gyógyuló érszűkületesek – „Az amputáció elmaradt”

Napjaink legrettegettebb betegségét, az érszűkületet kezeli és gyógyítja fájdalommentesen, szinte hihetetlen hatékonysággal dr. Nagy Lajos, a SONOTHERÁPIÁS kezelés magyar feltalálója.
Amputálásra ítélt végtagokba térhet vissza az élet, megkeseredett emberek ezreibe pedig az életkedv.

A már több mint másfél évtizede kiemelkedően eredményes „pulzáló infrahang" terápia – más néven sonotherápia – jótékony hatásait egy magyar származású holland természetgyógyász, dr. Nagy Lajos kutatta és kísérletezte ki egy mérnökcsoport közreműködésével. Az így létrejött hangterápiás készülék elsöprő sikert aratott Hollandiában, majd Kanadában és Európa több országában is, hiszen az ijesztő szív- és érrendszeri halálozási statisztikákon sikerült javítani a segítségével. Hazánkban a ’90-es évektől alkalmazzák országszerte kiemelkedő eredménnyel az érszűkület, érelmeszesedés megelőzésében, gyógyításában. Győrött 4. éve kezeli sikeresen a betegeket a Sonotherápia Centrum.

A vizsgálat és a gyógymód teljesen fájdalommentes, nincs mellékhatása. Egy kúra 60 kezelésből áll, melyet egy számítógépes érfal-rugalmassági mérés és érszűkület-kivizsgálás előz meg. Orvosaink csak abban az esetben veszik fel a beteget, ha a kezeléstől javulás várható. Az esetenként kb. 15 perces kezelések tökéletesen egyénre szabottak, hiszen a számítógép a napi aktuális EKG alapján állítja be a hangfrekvenciát, amely naponta változhat a páciens állapotától függően. Szinte hihetetlen, de még az erős dohányosok érállapota is javul a kezelés hatására. A magas vérnyomás sok esetben normalizálódik. A szívkoszorúér-elmeszesedésben szenvedők jobban terhelhetőkké válnak, megszűnnek az anginás panaszaik. A végtagi érszűkületesek járótávolsága kilométerekre hosszabbodik, izomgörcseik megszűnnek, lábuk, kezük átmelegszik, életérzésük javul.

A szív- és érműtétek előkészítésében, illetve ezeket a beavatkozásokat követően nagy segítség a sonotherápia, hiszen az egész testre hatva javítja a keringést, tisztítja az ereket. Nem csoda, hogy a győri Sonotherápia Centrumban szívesen nyilatkoznak a betegek.
„Miután cukros lettem, és a hajszálerekben kialakult szűkület eredményeként már járni sem tudtam, orvos fiam rátalált a győri Sonotherápiás Centrumra. Már a harmadik kezelés után éreztem a javulást, s azóta újra járok" – meséli B. Imréné.

S. Tibor is boldogan beszél a kúráról: „Egy hónappal ezelőtt szinte járni sem tudtam a fájdalmaktól. A nyílt seb a lábfejemen másfél éve nem gyógyult be. Most meg, a 40. kezelés után valóságos csoda, ami velem történt, könnyen járok, a sebem szépen gyógyul."
„S. Mihályné vagyok. Négy infarktusom volt 1984 óta. Anginás panaszaim azóta is rendszeresen jelentkeztek, naponta kétszer is. Nagyon fulladtam, rosszul voltam. Nem bírtam egy utcasarkot sem elmenni, fáradt volt és görcsölt a lábam, főleg a jobb. Most a 38. sonotherápiás kezelésnél tartok, és sokkal jobb az általános közérzetem. A javulást már a 10. kezelés után kezdtem fokozatosan érezni terhelhetőségem szempontjából. Anginás panaszom két hónapja nem jelentkezett. A lábam úgy megjavult, hogy ezer métert is el tudok menni görcsök nélkül."
„Családunkban halmozottan fordult elő az érszűkület, édesapám érszűkületes volt, anyám szívinfarktusban hunyt el, öcsém érszűkületes, neki még az egyik lábát is amputálni kellett, nem szeretnék így járni. Megelőzésképpen vettem igénybe a sono-
therápiát, nálam ugyan még csak enyhe elváltozást találtak a műszeres vizsgálatkor, de a terápia végén teljesen normális eredményt mértek. Úgy döntöttem, hogy rendszeresen fogok szűrővizsgálatra jönni." M. Mihály

K. Istvánné: „Fülzúgásom volt, olyan állapotban kerültem a sonotherápiára, hogy már aludni sem tudtam tőle, aztán jöttek a kúrák, a fülzúgásom enyhült, majd a kezelésem végére teljesen meg is szűnt, koncentrálóképességem határozottan jobb lett, állandó feszültségem elmúlt, energikusabbnak érzem magam, ezt a környezetem is észrevette, visszatért az életkedvem."
Az időben végzett szűrővizsgálat, szükség esetén a kezelés segít megőrizni az ideális életminőséget. Visszatérő pácienseinknek kedvezményt adunk az emlékeztető kezelések árából.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a legsúlyosabb állapotban lévő betegek előnyt élveznek a kivizsgálás és a kezelés megkezdése szempontjából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tippek az albérlet csinosításához

Fürdőszoba: Ha csúnya a padló, méretre vágott műanyag kilépővel orvosolható a baj. A csúnya… Tovább olvasom