Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Gyilkosság Mórahalmon - postás az egyik áldozat

Mórahalom - A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy ki volt az a férfi, aki szerdán reggel Mórahalmon agyonlőtt egy postásnőt, majd maga is öngyilkos lett. A környékbelieket a rendőrök felkeresték és megmutatták a halott támadó fotóját, de senki nem ismerte fel. A rendőrség a lakosság segítségét is kéri hogy kiderüljön, ki volt a gyilkos.

16.54 - Még nem sikerült azonosítani a mórahalmi postásgyilkost

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, Mórahalom határában szerdán délelőtt egy álarcos férfi agyonlőtt egy postásnőt, majd magával is végzett. A posta saját halottjának tekinti az 56 éves korában megölt kézbesítőt. A halott támadóról, mivel iratok nem voltak nála, egyelőre semmit nem tudni. Az valószínű, hogy nem környékbeli, mert a fotója alapján nem ismerték fel az ott lakók. A rendőrség internetes oldalán, a www.police.hu oldalon is közzétette a halott fegyveres fényképét. A rendőrség kéri, hogy aki a támadóról tud valamit, jelentkezzen a központi segélyhívó számokon, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számán.


14.50 - A Magyar Posta mindent megtesz a meggyilkolt postásnő családjáért

Szűts Ildikó, a Magyar Posta vezérigazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a halott postásnő családjával felvették a kapcsolatot, a családnak gyorssegélyt is adnak. A posta saját halottjának tekinti a meggyilkolt asszonyt, állják a temetés költségeit is és a család a későbbiekben is számíthat a Magyar Posta segítségére. A gyilkosságról egyelőre annyit tudni, hogy valószínűleg rablótámadás történt. A lövések akkor dördültek, mikor a postásnő Mórahalom szélén a postaládákhoz érkezett egy földútnál. A támadást egy környékbeli jelentette a rendőröknek, miután az akkor még életben lévő sérültekre rátalált. Azt még nem tudni, hogy a támadó elvett-e valamit a postásnőtől, mielőtt magával is végzett. A sérülteket megtaláló férfi elment, hogy értesítse a rendőröket, mire visszaért, a támadó már belehalt sérüléseibe. Az 56 éves postásasszony a kórházi műtőasztalon halt bele súlyos agysérülésébe. A támadó egyébként a lövés után maga ellen fordította a fegyvert és mivel az sorozatlövésre volt állítva, két lövést is leadott, mielőtt összeesett. Szűts Ildikó azt mondta, hogy 2003 óta nem történ ilyen súlyos támadás a kézbesítők ellen. Hozzátette, hogy a postások felszerelését folyamatosan fejlesztik, hogy meg tudják védeni magukat a támadások ellen.

Gyilkosság Mórahalmon: megöltek egy postásnőt. Fotó: Segesvári Csaba - delmagyar.hu
Gyilkosság Mórahalmon: megöltek egy postásnőt. Fotó: Segesvári Csaba - delmagyar.hu


11.26 - Egy postásnő a mórahalmi kettős gyilkosság egyik áldozata

Szász Katalin, a Magyar Posta kommunikációs igazgatója a Független Hírügynökség információit megerősítve elmondta, hogy az áldozatul esett 56 éves asszony külterületi kézbesítőként dolgozott a társaságnál, tavaly nyugdíjba vonult férjétől vette át a munkát.

A szóvivő hozzátette, hogy a Magyar Posta vezérigazgatója már úton van Mórahalom felé, és a család számára segélyt biztosítanak.

A mentők egy életveszélyes állapotban lévő nőt és egy halott középkorú férfit találtak a földúton - mondta a Független Hírügynökségnek Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Mórahalom határában talált holttest minden bizonnyal magáé a fegyveres támadóé, aki öngyilkos lett, miután megölte a kézbesítőt. A rendőrség délutánra ígért részleteket.

11.04 - Korábban - gyorshír
Két ember meghalt egy lövöldözésben a Csongrád megyei Mórahalom határában - mondta a Független Hírügynökségnek Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, hogy a rendőrséget szerdán délelőtt értesítették, hogy a falu határában, a kihelyezett postaládáknál lövések dördültek.

A mentők egy életveszélyes állapotban lévő nőt és egy halott középkorú férfit találtak a földúton. A mentő a súlyos állapotban lévő nővel elindult a kórház félé, de segíteni végül nem tudtak rajta. A rendőrség a lövöldözés részleteiről várhatóan kora délután ad tájékoztatást.

Olvasóink írták

 • 2. Boda József 2008. május 14. 14:09
  „Én postás vagyok Szegeden ........de minek?????
  Mikor szóba jött a veszélyességi pótlék majd le harapták a fejünket.
  Mit képzelünk mi?!?!
  "Semmit"
  Őszinte részvétem a családnak!”
 • 1. tricse 2008. május 14. 13:39
  „postás a fiam úgyhogy én elfogult vagyok de a jó büdös életbe már,hogy minden elmebeteg baromnak lehet fegyvere

  az álláshirdetésekben postásokat keresnek 69ezer forintos fizetésért---télen megfagynak,esőben áznak,szélben alig bírják,nyáron a guta üti meg őket a napon és a biciklik úgy ócskák ahogy vannak--a pénzügyi felelősségről nem is beszélve és akkor jön egy megmekkent állat és akár az életét is áldozhatja a munkáért a postás

  ehh”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy zabálók

Egyre több fiatal küzd étkezési zavarokkal, fertőződik meg HIV vírussal és válik drogfüggővé.
Tovább olvasom