Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Gyilkolt, majd Győrbe utazott

Miután a kegyetlen gyilkos két nagyigmándi nő fejét kalapáccsal szétverte, magához vette a házban talált kerékpárt, s más értéktárgyakat, majd vonatra ült és Győrbe utazott.

Egy komáromi fiatalember tett bejelentést a rendőrségen kedden délelőtt, hogy édesanyja nagyigmándi házába valószínűleg betörtek. A kiérkező rendőrök a lakásban holtan találták a bejelentő 65 éves édesanyját és 35 éves lánytestvérét is, akiket brutálisan bántalmazott az ismeretlen elkövető. Kalapáccsal külön-külön is több mint 20 ütést mért a nők fejére. Ezt követően átkutatta a lakást és onnét egy női kerékpárral, fényképezőgéppel, egyéb értéktárgyakkal és készpénzzel távozott.
A helyszíni szemle és tanúkutatás során a rendőrség látókörébe került egy közelben lakó 30 éves férfi, aki kertszomszédja volt a hölgyeknek, ismerősként mozgott a házban és környékén, mivel gyakran kisebb munkákkal bízták meg. Az áldozatok egyébként is támogatták a férfit és családját.
A férfit végül Tatabányán, az egyik egészségügyi intézmény parkjában fogták el a zsaruk, még aznap délután. A férfi beismerte, hogy azért ment be a szomszédokhoz kora hajnalban, mert éhes volt. Arra már zavaros válaszokat adott, hogy miért ölte meg jótevőit ilyen kegyetlen módon. A férfit nem zavarták áldozatai holttestei sem, evett egy jót, majd komótosan végigkutatta a lakást.
A helyszínről az áldozatoktól lopott, sárga színű mountain bike kerékpárral hajtott el pirkadatkor, majd bekerekezett Ácsra. Itt kerékpárostól a Győrbe induló vonatra szállt. Végül a győri vasútállomás közelében értékesítette a lopott bringát, ezt követően ismét vonatra ült és Budapestre utazott. A fővárosban túladott a kisméretű Nikon fényképezőgépen is, az így szerzett pénzt elköltötte. Az utazgatást végül Tatabányán fejezte be, ahol sikerült elfogni.
A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen az a kislánnyal lévő férfi, aki Győrben, a vasútállomásnál megvásárolta az újszerű állapotban lévő sárga színű kerékpárt, mert sokat segíthetne.

Akik az ügyben szereplő tárgyakkal kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóosztályát a 34 / 517-720-as telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 112-es és 107-es segélyhívó számokon, valamint a telefontanú ingyenes, 06-80 / 555-111-es zöldszámán is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Focivébé és söripar

A hazai sörgyártók elégedetten nyugtázzák, hogy az ágazat sikeres, a magyarok egyre több habos nedűt… Tovább olvasom