Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Gyerekek készítették el a logót

Általános iskolások alkotásai közül választott logót a csornai gyermekkönyvtárnak a szigorú zsűri. A pályamunkákat kiállították, a közönségdíj még gazdára vár.
Három hónappal ezelőtt Kovács Tamás, a csornai Martincsevics Károly Városi Könyvtár igazgatója és kollégája, Némethné Kovács Beatrix beszélgetése során vetődött fel, hogy logót kellene készíteni a gyermekkönyvtárnak. Az ötletet tettek követték, megvalósítását a gyermekekre bízták.
– Pályázatot hirdettünk a csornai általános iskolák körében, s kértük a pedagógusokat, hogy ösztönözzék a gyermekeket a pályázaton való részvételre – mondta Kovács Tamás. – Felhívásunkra közel hatvan pályamunka érkezett. A két résztvevő iskola – Széchenyi, Rákóczi – egy-egy pedagógusa, illetve tanulója, valamint a Némethné Kovács Beatrix által alkotott zsűri nem volt könnyű helyzetben, hiszen annyi sok jó ötlet és alkotás született. Végül az alábbi sorrendet állapították meg: első helyezett Kovács Bianka hetedik, második Bognár Zsófia hatodik, harmadik Bognár Tímea nyolcadik és Funtek Nikolett hatodik osztályos tanuló. Mindannyian a Széchenyi tanulói. Az első helyezettnek ítélt alkotás lesz ezentúl a gyermekkönyvtár jelképe. Ez a figura jelenik meg minden levélen, nyomtatványon, szóróanyagon, amely a gyermekkönyvtárhoz kötődik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy női táska egészségtelen

A New York Times egészségügyi mellékletében közöltek szerint a túlméretezett táskák divatja nyomán egyre több nőnek fáj a nyaka és a válla. Sokan táskacipelés közben még telefonálnak is, ezért még magasabbra húzzák a vállukat, görcs alakul ki az izomzatban. A tartásra kifejezetten rossz hatással van a nagyméretű, telipakolt női táska. Tovább olvasom