Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Gyalog indult Németországba a határsértő terhes nő

A nagylaki határőrök hőkamerájukkal egy terhes nőt füleltek le kedden a késő esti órákban, aki a határvonalon fel-alá járkált és próbálta azt átlépni de az ott húzódó vízzel teli csatornák miatt, nem sikerült tovább haladnia, végül az átkelőhely mellett lépte át a határt, ahol elfogták.
A határőrök ekkor látták, hogy egy hölgyről van szó, aki szemmel láthatóan terhes, a 36 éves hölgy meghallgatásakor rosszul lett, feltehetően a hideg idő és az átázott ruházata miatti hő veszteség miatt. A határsértőt a Makói kórházban kivizsgálták de a hideg miatti sokkon kívül semmi más problémát nem találtak, így a határőrök folytathatták a meghallgatását, ahol a hölgy elmondta a romániai Nagylakon összeveszett barátjával, és úgy gondolta elindul Németországba.

A 8 hónapos terhes hölgy útlevéllel nem rendelkezett, így először azt állította, hogy német állampolgár, de időközben előkerültek olyan iratok, amik arról árulkodtak, hogy török állampolgárságú a hölgy, ezt követően a határsértő nő több alkalommal is megváltoztatta a nevét. A határsértő hölgy ügyének vizsgálata jelenleg is folyamatban van.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom