Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Gusztos Orbán hazugságairól

Orbán Viktor több hazugságáról beszélt tegnapi győri sajtótájékoztatóján Gusztos Péter, a Szabad Demokraták Szövetsége ügyvivője, aki Mohos Péter, a párt győri képviselőjelöltje vendége volt. A liberális politikus elmondta: az október 1-jei önkormányzati választás nem a kormány sorsáról, hanem a legrátermettebb polgármesterek, képviselők megválasztásáról dönt. Szerinte nem igaz a Fidesz-elnök azon állítása, hogy kiigazítás és reformok nélkül lehetséges a kormányzás. „Orbán Viktor politikája a kormány és az ország destabilizálását célozza meg, ami felelőtlenség, különösen akkor, amikor éppen Brüsszel előtt van a konvergenciaprogram” – jegyezte meg.

Gusztos Péter közölte: az SZDSZ-nek esze ágában sem volt ebben a helyzetben új miniszterelnököt és koalíciós partnert keresni. Személyes véleménye szerint talán más lett volna a kormányfő gondolatainak fogadtatása, ha még májusban, szalonképes formában közli a nyilvánossággal, de „ezt a beszédet egyébként a parlamentben már többször elmondta tavaly és idén is”.
Az ügyvivő üdvözölte, hogy a Fidesz elhalasztotta szombati Hősök terei nagygyűlését. Ugyanakkor hozzátette: legalább ekkora szükség lenne arra, hogy az ellenzéki párt tisztázza a szélsőjobboldali erőkhöz fűződő viszonyát, amelyek generálják, szervezik a zavargásokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyezászló és közösségi ház

Ünnepi szentmise keretében holnap délután egy órakor veszi át Vág a megyei önkormányzattól kapott… Tovább olvasom