Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Grillezett média

Az idei médiagrill versenyen a hazai médiumok csapatai álltak a tűzhely mellé, hogy bebizonyítsák, nemcsak a nézők életét tudják megfűszerezni.

Szily Nóra azt állítja magáról, hogy a konyha tündére, itt mégis a fakanál könnyebbik végét fogta meg - pihenésképpen.

- A család most életem alakulását illetően azt jelenti, hogy az édesapjuknál vannak, biztos, hogy ott fognak egy jó vasárnapi ebédet enni, mert ahogy én itt elnézem, annyian vagyunk, hogy én nem fogok csomagolni – mondta Szily Nóra.

Szűcs Sándor a Barátok közt művezető merénylője, most nem lőtt, hanem fojtott – mégpedig egy disznót a páclébe. Persze ezt már mi sem hisszük el, minthogy azt sem, hogy egész nap a tűz fölött állt.

- Én hoztam ide a grillt, miután azt mondták, hogy erős ember vagyok, én cipeltem ide, és amikor az Andris mondta, hogy kóstoljam meg, finom-e, megkóstoltam és nagyon finom lett – lelkesedett Szűcs Sándor.

Ihos József inkább átváltozóművész, mint szakács, vagy inkább szakácsasszony. Kató nénit egyébként sem az ételek, inkább az italok érdekelték - mint kiderült, ez náluk családi hagyomány.

- Mindenfajta szakértő vagyok, meg tudom már állapítani 25 méterről, hogy bevan-e rúgva az uram, nem nehéz, mert általában négykézláb jön haza a kocsmából. Angyalkáim, én ma csak a borokkal foglalkozom – árulta el Ihos József, alias Kató néni.                           

Nos, az idei grillpartin, a közmondással ellentétben, az is evett, aki nem dolgozott, a hajnalig tartó dínom-dánom pedig kivételesen elmaradt - jóllakottság miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítünk a Presztízs díjas pályázatok megírásában

Egy héttel ezelőtt jelent meg a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó pályázati felhívása a 2006-os… Tovább olvasom