Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Gremola Ferenc: 80

Labdarúgás

A megyei labdarúgó-szövetségi legutóbbi elnökségi ülésen külön köszöntötték Gremola Ferencet nyolcvanadik születésnapja alkalmából. Az egykori labdarúgó, majd sikeres edző évtizedeken keresztül szolgálta a megye labdarúgását, előbb mint egyesületi, majd szövetségi edzőként.


Hosszú évtizedeken át járta a megye labdarúgópályáit mint a szövetség titkára, ellenőre. Több tehetség került ki a keze alól, akikkel a megyeválogatottnál a csapat edzőjeként együtt tevékenykedett.
A nyolc évtized eltelte ellenére ma is frissen mozgó és a labdarúgás eseményeiből naprakész sportember az elismerés átadása után arra kérte a mai fiatalabb sportvezetőket, hogy alázattal szolgálják a legnépszerűbb sportágat, segítsék a nehéz helyzetben levő kisegyesületeket és karolják fel az utánpótláskorú játékosokat, mert bizton állítja: ma is vannak a megyében tehetséges fiatal labdarúgók.
„ Arra vagyok a legbüszkébb az elmúlt évtizedekből, hogy volt világbajnokság, ahol három olyan megyénkből elszármazott labdarúgó: Tóth József, Csapó Károly és Kocsis István szerepelt a válogatottban, akikkel fiatal korukban együtt dolgoztam.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szaúd-Arábia a WTO tagja

Szaúd-Arábia tegnap hivatalosan a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) 149. tagországa lett. A WTO… Tovább olvasom