Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Gregor Bernadett édesapjáról, bulvárról, meztelenségről

Gregor Bernadettre mindig figyelni kell: a szegedi származású színésznőt egy férfimagazin májusi címlaplányának kérte fel, valamint a bulvársajtó szerint Bernadett támadta Rubint Rékát, mert az császárral szült. A Jóban-rosszban sorozat sztárja azt állítja: csupán egy teljesen átlagos kismama, gyereket nevel, főz, mos és takarít. Ezzel mi nem értettünk egyet.
– Még csak pár hónap telt el édesapja, Gregor József halála óta. Sikerült feldolgoznia a veszteséget?
– Még nem, és talán nem is fogom. Nagyon-nagyon hiányzik, nem vagyok túl rajta. Édesanyámat tíz éve vesztettem el, és most, apu halála óta vált teljesen bizonyossá, hogy felnőttem. Szinte minden második nap vele álmodom, talán ez is jelzi: nem tudtam még feldolgozni, hogy elment. Egyedül a kisfiam iránt érzett mérhetetlen szeretet tudja csak feledtetni és enyhíteni a fájdalmat.

– Hallom a telefonban, hogy most is sír a kisfiú. Mennyire megterhelő a tíz hónapos csöppség mellett az élete? Sokat rosszalkodik?
– Áldott jó fiam van, nagyon jól viselkedik egyébként: éjszaka nyugodtan alszik mellettünk. Nemrég evett, és most picit nyűgös. Szépen fejlődik, éppen a napokban kezdett el mászni.

– A bulvársajtó a közelmúltban, a születés hete rendezvénysorozat idején felreppentette a hírt, hogy támadja azokat a hírességeket, akik császármetszéssel szültek. Valóban ilyen harciasan ment neki Rubint Rékának és Szandinak, vagy csak ügyesen kiszínezték a szavait?

– Sajnos az utóbbi. Senkinek nem mentem neki, Rubint Rékával egyébként is nagyon jó a viszonyom, most is hozzá járok tornázni. Abban a tévériportban, amelyben erről kérdeztek, egyetlen nevet nem említettem. Pusztán arról beszéltem, hogy számomra milyen katartikus, felemelő és csodálatos élményt jelentett a szülés.

– Könnyű szülése volt?
– Igen, hiszen Álmos másfél óra alatt megszületett. De nagyon erős fájdalmaim voltak, időnként már az elviselhetetlenséget súrolta. Ennek a fájdalomnak értelme volt, egy idő után pedig a kín átfordult egy szebb, magasztosabb minőségbe. Sajnálom azokat az egészséges nőket, akik önszántukból megfosztják magukat az élet egyik legszebb ajándékától.

Névjegy

Gregor Bernadett 1972. május 1-jén született Szegeden
Édesapja Gregor József operaénekes
A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1995-ben végzett
1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től pedig a Pesti Magyar Színház tagja, vendégművészként a Budaörsi Játékszínben is játszik.
Férje: Somogyi István
Gyermekei: Bence 1995, Álmos 2006.

– Szerepet vállalt a Jóban-rosszban televíziós szappanoperában, és esténként egyszerre két színházban is színpadra lép. Hogyan tudja összeegyeztetni az anyai feladatokat a színházi teendőivel?

– Ez így elsőre vadul hangzik, de valójában könnyen. A Pesti Magyar Színházban ugyanis havonta egyszer, a Budaörsi Játékszínben pedig négyszer-ötször játszom. A tévés forgatások hetente mindössze három napon át, délelőttönként zajlanak, ahová egy bébiszitter is elkísér. Lehet, hogy nehéz elhinni, de én egy teljesen átlagos kismama életét élem: gyereket nevelek, főzök, mosok és takarítok.

– Azért ezzel vitatkoznék, hiszen egy teljesen átlagos kismamát nem kér fel az egyik legismertebb férfimagazin, a Playboy, hogy legyen a májusi címlaplánya. Egy sikeres, kétgyermekes édesanyának miért van erre szüksége?
– A lelkemnek volt rá szüksége? A terhességem alatt nagyon sokat, huszonnégy kilót híztam, a szülést követően pedig nagyon keményen edzettem, hogy visszanyerjem az eredeti formámat. Később pedig több negatív dolog történt velem, például a házasságom sem volt olyan állapotban, ahogy egy féléves kisgyerek mellett kellett volna lennie. Szerencsére mindezen már túl vagyok, és az újság felkérésekor azt gondoltam, mikor, ha nem most vállaljak be egy ilyen lehetőséget. Nemrég töltöttem be a harmincötödik évemet: életem delén utoljára megmutatom magam.

– Nem bánta meg? Nem kapott kellemetlen kritikákat?
– Ellenkezőleg! Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. A meztelenség nálam természetes dolog: tusolás közben a kamasz fiam nyugodtan bejöhet a fürdőszobába. Nálunk ez a normális. Ruha nélkül sincs bennem szégyenérzet.

– Hogyan zajlott az aktfotózás? A miliő és a stílus kialakításába mennyire szólhatott bele? Vagy a szerkesztőség határozott elképzelések alapján dolgozott?

– A férjemmel együtt találtuk ki az indiai stílust, ami megjelenik a fotókon. Ez a világ nagyon közel áll hozzám, az otthonunkra is ez jellemző. A fotózás egyébként kellemes volt, jól éreztem magam.

– Még a fotók megjelenése előtt megírta a bulvársajtó, hogy az eddigi legnagyobb összeget, több mint kétmillió forintot fizettek a képekért. Ez is csak egy felkapott, szokványos szenzáció, vagy igaz a hír?
– Összegről nem nyilatkozhatok, benne van a szerződésemben. Legyen annyi elég, hogy nem pontosan írták, csak akörül van az összeg.

– Korábban sok problémája adódott hasonló esetekből. Most milyen a kapcsolata a bulvársajtóval?

– Idővel megtanultam, hogyan viszonyuljak az egészhez: lelkileg sikerült függetleníteni magam attól, hogy mit írnak rólam. Már nem félek a sajtótól, és mintha már az sem akarna annyira szétszedni. Az aktfotók kapcsán most kaphattam volna hideget-meleget, mégsem ez történt, valami megváltozott. Szerencsére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenegy év után ismét bajnok a Pick Szeged!

Tizenegy év után ismét bajnok a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, miután a Budapest Bank Liga… Tovább olvasom