Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Gombás palacsinta

Hozzávalók 2 személyre: 4 darab palacsinta, 20 dekagramm darált hús, 1 tojás, pici só, bors, Delikát, pici vöröshagyma, 30 dekagramm gomba, 1 pohár tejföl, liszt, a panírozáshoz zsemlemorzsa és tojás.

Négy darab palacsintát sütünk, és a közepét megtöltjük a következő töltelékkel: 20 dekagramm darált hús, 15 dekagramm gomba, káposzta, reszelőn lereszelve, 1 tojás, pici bors, só, Delikát, vöröshagyma. A két szélét behajtjuk és összetekerjük. Tojásba és morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük. Köretként párolt rizst kínálunk.
15 dekagramm gombából 1 pohár tejföllel gombamártást készítek, és ezzel tálalom.

Petrovicz Zoltánné, Tényő

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénymódosítás

Megjelent a módosított építési törvény a Magyar Közlönyben. A megváltozott szabályok többségét… Tovább olvasom