Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Gólváltás után döntetlen

Lipót-Pékség–Pannonhalma 1–1 (1–1)

Lipót, 300 néző. V.: Lavtischer.


Lipót: Cseri – Hegyi, Takács (Nagy F.), Simon (Nagy Cs.), Kiss Á., Ásványi, Smodics, Preiner, Kovács D., Horváth P., Tonomár. Edző: Gunyhó Ferenc.
Pannonhalma: Novák P. – Ress A., Mayer, Nemoda P. (Pánczél), Kovács D., Erdélyi, Ress T., Csollány (Ferenczy), Németh M., Hassan, Baki. Edző: Novák Béla.
Gsz.: Tonomár, ill. Baki.
Nem igazán hangolódtak rá a mérkőzésre a csapatok, mert közel harminc perc kellett ahhoz, hogy valamirevaló esemény történjen a pályán. Az első fél órában szinte csak a két 16-os között folyt a játék. A 30. percben aztán egy hosszú bal oldali indításra Baki rajtolt, faképnél hagyta védőjét és 10 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 0–1.
Alig telt el három perc, amikor a vendégvédelem több egymás utáni hibája következtében a labda Tonomár elé került, aki nem habozott és 10 méterről a kapus lába mellett a hálóba gurított. 1–1.
A két gyors gól jót tett a mérkőzésnek, mert ezt követően mindkét oldalon lehetett látni, hogy a támadásokat erőltetik, viszont a védelem ugyanúgy szilárdan állt a lábán.
Szünet után ismét a Lipót lépett fel támadólag, folyamatosan tűz alatt tartotta a pannonhalmi kaput, de Novák mindannyiszor hárított. Ez a lendület aztán jó húsz perc elteltével alábbhagyott, ezt követően már csak a két csapat küzdeni tudását lehetett értékelni, mert a csatárok gólképtelennek bizonyultak.
Jó iramú, küzdelmes, de csak közepes színvonalú mérkőzésen a végére mindkét csapat megelégedett az egy ponttal.
Jók: Hegyi, Kovács D., Horváth P., ill. Novák P., Mayer, Hassan.
Gunyhó Ferenc: – Igazságos eredmény született.
Novák Béla: – Küzdelmes, jó mérkőzésen az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk.
Kocsis Imre

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utolsó figyelmeztetés - utolsó következtetés

Senki ne olvassa ki soraimból, hogy akármilyen hősi pózban akarnék tetszelegni! Ötven esztendeje… Tovább olvasom