Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Generációk Találkozója Pannonhalmán

A Generációk Találkozója rendezvénysorozat nagy érdeklődés mellett kezdődött meg pénteken Pannonhalmán. A Pándzsa Egyesület második alkalommal hívja találkozóra Pannonhalma barátait.
Jelenet a megnyitóból.
Csábító programok várják a városba látogatókat ma és holnap. Művészeti kiállítások, kulturális és irodalmi kerekasztal, médiaborverseny és neves vendégelőadók – sok közülük a városból elszármazott – elégítik ki a vendégek érdeklődését.

Dr. Medgyasszay László országgyűlési képviselő köszöntötte tegnap a művelődési házban a hivatalos megnyitóra összegyűlt ünneplő közönséget. – Amióta Pannonhalma ismét városi méltóságra emelkedett, az ismert anyagi nehézségek ellenére egyre inkább a térség kulturális központjává válik – állapította meg, s a település várossá válása érdekében kifejtett munkájáért emléklapot nyújtott át Pán-

czél Benedek polgármesternek.
A város első embere ezután a következő szavakkal nyilvánította hivatalosan is megnyitottnak a rendezvénysorozatot: – Bár a kultúrára rossz idők járnak, a helyiek és szimpatizánsaik önfeláldozó közreműködésének hála, Pannonhalma ismét megmutathatja, milyen kulturális és természeti értékekkel gazdagítja Európát. Csak ilyen példamutató összefogással lehet az országból haza, a lakosságból polgárok közössége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Rába keleten terjeszkedik

Két szerződést írt alá a Rába a napokban komplett, saját fejlesztésű futóművek szállítására. A… Tovább olvasom