Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Gazdaságunk diákszemmel

Keressük azt a diákot, aki a legjobban mondja el véleményét a magyar gazdaságról, üzleti életről!

A legjobb és legaktívabb fiatalok közül egy személy kéthetes angliai nyelvtanfolyamon vehet részt az IHH Nyelviskola felajánlásaként 2006-ban.

Fogyasztók, véleményalkotók, sok esetben még akkor is, ha nincs önálló keresetük. Mégis ismerik azt, mit hol érdemes venni, mit hol érdemes megrendelni. A jövő dolgozói, a jövő gazdaságának éltetői. A fiatalok! Őket szólítja meg a Kisalföld új kampánya, az ötletadó Vocational Academy támogatásával.
Mondják el ők a véleményüket a magyar gazdaság, üzleti élet dolgairól.

„A fiatalok, akik a jövőt építik és számunkra – idősebbek számára – a biztos holnapot garantálják, inspiráltak, amikor az ötletet kidolgoztam" – mondja Nagy Ottó László, a Vocational Academy Alapítvány elnöke.  „Molnár Melinda kolléganőnk – iskolánk szakmai igazgatóhelyettese – többször is mesélt arról, hogy milyen aktívan, pozitívan és rendkívül konstruktívan állnak hozzá középiskolánk tanulói a mindennapi gazdasági kérdésekhez. Sokszor korukat meghazudtolva szakmailag is megalapozott válaszokat adnak az eléjük kerülő problémákra, tesznek szóvá olyan hibákat, melyekkel naponta bárhol találkozhatunk. A véleményüknek helyet és teret kellene adni!"
A Pénz Beszél szívesen csatlakozott ehhez az akcióhoz. A fiatalok, a középiskolások ötletei, javaslatai sok helyen segíthetnek, érdekes látásmódjuk, friss gondolkodásuk előreviheti sok esetben a dolgokat.

A megoldási javaslatokat is várjuk

Miről is lesz tehát szó e rovatban? Minden olyan témáról, amely napjaink gazdasági életét jellemzik, a fiatalok szemszögéből nézve talán negatívumok és javításra szorulnak. Elvárjuk a témákat beküldőktől, hogy azonnal pozitív megoldást is kínáljanak a felvetett hiányosságokra.
Beküldési cím: 9027 Győr, Ipar u. 51/B, Molnár Melinda.  A borítékra írjátok rá: „Kisalföldi Gazdaság Ifjúsága".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom