Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Garanciális aszfaltozás

A kivitelezők – az előzetes ígéretek szerint – hozzáláttak az elmúlt év őszén-telén elvégzett útfelújítások javításához. A Csengery utcában tegnap kezdődtek a munkálatok.
Az átadást követő pillanatokban lehetett látni, „érezni”, hogy a kivitelezőknek a Csengery utcát sem sikerült kifogástalan minőségben felújítaniuk.
A Magyar Közút Kht. megrendelésére – miután állami tulajdonú a Csengery utca – „elvégzett” útrekonstrukció minősége elmaradt a szerződésben vállalttól, ezért tegnap reggel ismét lezárták az utcát és munkagépeket vezényeltek a területre, a Király Jenő utcától a Mátyás király utcáig. Felmarják a felület aszfalt kopórétegét és újraszőnyegezik. Persze így van ez rendjén. A hanyag, a rosszul és rossz időben végzett munka ugyanis „megbosszulja” magát. Pedig az autósok és az ott lakók egyszer már fellélegeztek. Mint kiderült: korán, mert ha minden nem is kezdődik elölről, jó néhány napig ismét a türelmükre lesz szükség.
Az már más kérdés, hogy ma Magyarországon ilyen bőkezűen lehet szórni a pénzt, még akkor is, ha a kivitelező cég kasszája bánja.
Egyszer talán azért elkészül a Csengery utca említett szakasza, de hogy mikor folytatódik rekonstrukciója a Csatkai utcáig, azt ma még senki sem tudja. Az elmúlt évben még kétesélyes volt, hogy talán idén, de ma már nagy biztonsággal kijelenthető – információink szerint –, hogy az útépítők elvonulnak. Így aztán a város egyik legforgalmasabb utcája felemás marad, ki tudja, meddig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan büntetné a szemetelőket?

Tovább olvasom