Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Gacs Lászlóné Éva

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Gacs Lászlóné Éva
Prohászka Ottokár Katolikus Iskolaközpont, Győr

Jelölő: Erdélyi Hajnalka
Indoklás
 Én magam is a múlt esztendőben szereztem tanítói diplomát. A főiskolai idők alatt szükség volt egy külsős iskolára, ahol elsajátíthatják a tanítói pályára készülő hallgatók a szakmát, és annak szépségét. Én a Prohászka Ottokár Iskolát választottam, és persze Éva nénit. 3 éven át, minden gyakorlaton nála voltam, és próbáltam elsajátítani mindent, amire egy pedagógusnak szüksége lehet.Őt figyeltem nap mint nap, s rájöttem, a tanítás nem csak egy szakma, hanem egy hivatás. Ma már én is diákok között élem minden napjaim, de azt hiszem, ez Éva néni nélkül nem sikerült volna. S rájöttem, micsoda érzés, ha egy-egy mosolygós kisgyermek boldogan bújik a tanítónéniéhez.

Jelölő: Cseh Martin
Indoklás
 Évi néni első osztálytól tanít, nevel. Mikor az óvodából beléptem az iskola kapuján, ott állt és várt engem. Megfogta a kezem, édesanyánk helyett édesanyánk lett. megtanultam iskolásnak lenni, szinte lestem szavait. Mindenhol ott állt mellettem, irányított, segített az akadályok vételében. Most már negyedikes vagyok, és sajnálom, hogy ilyen hamar elteltek ezek az évek. az osztályból jó kis közösség kovácsolódott, együtt kirándulunk, együtt megyünk erdei iskolába is. 

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom