Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Futógála Ágfalván

Tömegsport

Szeptember 16-án, szombaton negyedik alkalommal rendezik Sopron környékének egyik legsikeresebb tömegsportrendezvényét, az Ágfalvi Futófesztivált, melynek bevételét az ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola testnevelési és sportkörülményeinek javítására fordítják.


A rendezvény az ágfalvi Vadon Lovas Clubban reggel 9 órakor kezdődik, rossz idő esetén az esőnap szeptember 30. Lesz futás 1,5; 3 és 6,5 km-en, óvodásoknak tájfutás, a 8–10 éves gyerekeknek 800 méteres verseny. A programban 3 km-es gyalogtúra, kerékpáros ügyességi versenyek, játszósarok, az Ágfalvi Fúvószenekar fellépése, nordic walking-bemutató, kangoo-torna, tréfás versenyek és tombola szerepel.
Nevezni a helyszínen a verseny előtt, illetve előzetesen az iskolában lehet a 99/510-972-es telefonszámon vagy személyesen a főszervezőknél, Lengyel Gabriellánál vagy Rozmánné Rudolf Zsuzsánál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

25 éves a Borsodi Műhely

Kevés családi vállalkozás dicsekedhet olyan sikerekkel, mint a Borsodi Műhely Kft. A korábban Presztízs-díjjal is kitüntetett cég megünnepelte alapításának 25. évfordulóját. A köszöntők sorában először Balogh József kapott szót. Győr polgármestere elmondta, a Borsodi Műhely Kft. immár Győr történelmének része, miként Szombathelyének és Kisújszállásénak is. Tovább olvasom