Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

ftc: Dámosy májusig marad

sportpolitika

A Ferencvárosi Torna Club rendkívüli küldöttgyűlésén négy hónappal meghosszabbították az elnökség, így Dámosy Zsolt elnök mandátumát, aki ennek értelmében május 31-ig marad az egyesület élén. Egyhangúlag elfogadták azt az alapszabály-módosítást, mely alapján bevezetik a klubtagsági rendszert.


A nyugati mintát követő új rendszer értelmében éves tagsági díj ellenében – a havi díj 1000 forint – természetes személyek is szavazati jogot szereznek a klub küldöttgyűlésén – áll a klub honlapján. A tagsági rendszer bevezetését kísérő nagy érdeklődés miatt az FTC elnöksége úgy döntött, az alapszabály-módosításnak a Fővárosi Bíróság által történő bejegyzéséig ügyvédi letéti számlát nyit, hogy aki akarja, akár azonnal befizethesse a 12 ezer forintos éves tagsági díjat.
A küldöttgyűlés arról is határozatot hozott, hogy két részre oszlik a klub irányítása: lesz egy szakmai és egy gazdasági klubvezetés, utóbbi dolgozik elnökségként, mind a két testület 12–12 fővel működik majd. A közgyűlésen a jövőben csak a tagoknak lesz szavazati joguk, míg a szakosztályok képviselői az újonnan létrehozott sportigazgatóságban kapnak helyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábunk legyen mindig szem előtt

A téli lábkényeztetéshez néha nem elég a fürdősó, levendulaolaj és a kenőcs. A problémás… Tovább olvasom