Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Frissítő kúrák

A közélet, a kultúra, a gazdaság, a sport jeles Csongrád megyei képviselőit kérdezzük sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hét végén, s azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Bobvos Pálné megyei aljegyző, a területi választási iroda vezető jogi helyettese (képünkön) árulja el, mivel tölti szabadidejét.
– Ötvenéves kor fölött az ember arra törekszik, hogy megőrizze munkaképességét, fizikai és szellemi erejét – mondja Bobvos Pálné, aki férjével együtt tavasztól őszig gyakran biciklizik, fut, vagy éppen sétál a szabadban, s kertészkedik újszegedi házuk körül.

A Bobvos házaspár hetente egyszer gyógymasszőrhöz jár, három hetet pedig Hévízen tölt, 15 éve minden nyáron. Bobvosné – hacsak teheti – hétvégenként is időt szakít a relaxálásra: egy füstölő illatánál könyvet – legutóbb az uralkodócsaládokról szólót – olvas, vagy komolyzenét hallgat.

– E szombaton Budapestre megyünk a lányomékhoz. Ott maradunk vasárnapig, ők wellnes-hétvégén vesznek részt. Mi pedig egyéves kis unokánkkal foglalkozunk: nagyon szereti, ha énekelünk, mesélünk neki.
Ajánló: Isabelle Bricard: Európai uralkodócsaládok (Gabó Könyvkiadó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzcsapok a védelemért

Sopronban és környékén több száz tűzcsap biztosítja vészhelyzetben az oltáshoz szükséges vizet.… Tovább olvasom