Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Friedl: Összefogással Sopron fejlesztéséért

Sopront és környékét csak megfelelő szakértelemmel, soproni szakemberek által összeállított hosszú távú fejlesztési terv alapján lehet a régió központjává fejleszteni – hangsúlyozta Friedl László Mihály, a vidékpárt országgyűlési képviselőjelöltje.
– A városban alapvető fejlesztésre van szükség az úthálózat, járdák, terek, akadálymentesítések, műemlékek korszerű felújítása, a turizmus terén – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Friedl László Mihály, a vidékpárt országgyűlési képviselőjelöltje a soproni 7. számú választókerületben. – Sopron és környéke patinájának visszaállítása a valóban itt lakók összefogásával lehetséges. Mindehhez megfelelő szakértelem és hosszú távú fejlesztési terv szükséges.
Friedl László Mihály kiemelte, a négy évvel ezelőtti választási kampányában is javasolta, hogy a Győri úti terület kapja meg az ipari park címet. – Sajnálatos, hogy mindezt csak tavaly sikerült elérni – tette hozzá a képviselőjelölt. – Véleményem szerint az aranyhegyi innovációs parkból az itt működő szolgáltatók irodáit a Fő térre kellene átköltözetni, ugyanis a mostani hely a város szélén található és nem utolsósorban nehezen megközelíthető. Összeszámoltam, a tervezés előkészítése és projektmunkák címén mintegy 25 millió forintot előzetesen költöttek a Deák térre. S a felújítási munkálatok még mindig nem kezdődtek el – zárta Friedl László Mihály.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővül a Sziget 2006-os fellépőinek listája

New York-i art-pop, belga gitárzene, skandináv progresszív metal, gipsy-punk, mali kora-játékos,… Tovább olvasom