Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozások

A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint vasárnap lezárják a forgalom elől a Tihanyi Árpád utat a Mészáros Lőrinc és Sport utcák közötti szakaszon, mert aszfaltozzák a burkolatot. A Mészáros Lőrinc, Csaba, Attila, Buda, Mester, Álmos és Sport utcák a Tihanyi Árpád úti csomópontoknál zsákutcaként működnek vasárnap egész nap. A 23/A járatok a Mester utca–Szabolcska utca–Mészáros Lőrinc utca–Eszperantó utca–Bartók Béla út–Baross híd útvonalon közlekednek, a Mészáros Lőrinc–Szabolcska Mihály utcai csomópontban, valamint a Bartók Béla út munkaügyi központ előtti szakaszán kialakított megállókban állnak meg. A 19-es, 33-as, 34-es, 36-os, 37-es, 38-as és 40-es járatok a Szigethy Attila út–Bartók Béla út útvonalon közlekednek, ezen az útvonalon minden megállóban megállnak a járatok. A Buda utcában és a Tihanyi Árpád úton lévő megállóhelyek nem üzemelnek.

Gázvezetéket cserélnek a Tihanyi Árpád úton a Herman Ottó utca és Szigethy Attila út közötti szakaszon, a Fehérvári út felé vezető balra kanyarodó sávot ismét lezárták a forgalom elől, mert a belváros felé haladó forgalmat a szembejövők oldalára terelték.
Átépítik a Szent István út Nádor aluljáró térségét, útszűkületre számítsanak. A Gárdonyi utca Szent István út és Árpád út közötti szakaszát az 1. sz. főút felé egyirányúsították.
Lezárták a forgalom elől a Tihanyi Árpád út–Mészáros Lőrinc utca–Csaba utcai csomópontot, a Tihanyi Árpád útnak a Buda és Mester utcák közötti szakaszát a Szigethy Attila út felé, az Álmos utcát a Bartók Béla út felé egyirányúsították.
Hétfőtől elkezdődik a Kossuth híd felújítása, a belváros felé haladók ezért útszűkületre számítsanak. Az uszoda felőli járdát lezárják, a gyalogosokat az ellenkező oldalra terelik át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 05.26.

Tovább olvasom