Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Földhivatali dolgozók is segítenek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Földhivatal dolgozói is támogatják a győri szívcentrum fejlesztését.

A befizetési csekk átvételekor Dézsi főorvos elmondta: a labor építési munkálatai magas színvonalon és megfelelő ütemben folynak, de továbbra is számítanak a cégek és magánszemélyek adományaira.
A napokban dr. Dézsi Csaba András, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Cardiovascularis Centrumának vezető főorvosát telefonon tájékoztatta Bolla Gyula, a Győr-Moson-Sopron Megyei Földhivatal vezetője, hogy az idén megrendezett bál bevételét a megyei szívcentrum létrehozására ajánlják fel. A 120 fő részvételével a győri Zöldfa étteremben megrendezett esemény bevételét, illetve a 350.000 forintos összeg átutalásáról szóló csekket Lizicai Ákos osztályvezető, a bál szervezője adta át személyesen a főorvosnak.

A pénznek megvan a helye, hiszen ahogy arról olvasóinkat már tájékoztattuk, a Szívkatéterezés Győr Alapítvány a Kórház főigazgató főorvosának kérésére felvállalta a szívkatéteres laboratórium építőmesteri munkálatainak és teljes villamossági kiépítésének költségeit. Emellett még jelentős pénzeszközt igényelnek azok a műszerbeszerzések is, amelyek a magas színvonalú szakmai munkához elengedhetetlenül szükségesek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom