Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Fogyatékos fiatalokért

A győri önkormányzat által alapított Győri Fogyatékos Fiatalok Oktatásáért Közalapítvány pályázatot hirdet a megyeszékhelyen élő fogyatékos fiatalok számára.

A pályázat célja a városban élő mozgás-, érzékszervi vagy értelmi fogyatékosságban szenvedő fiatalok iskolai és iskolán kívüli oktatásban való részvételének támogatása.
A pályázaton elnyerhető támogatások formája: egyszeri, vissza nem térítendő támogatás oktatással kapcsolatos költségekre; meghatározott költségek kötött időtartamra; illetve oktatással és fejlesztéssel kapcsolatos eszközök beszerzésének támogatása.
A pályázatokat a győri önkormányzati hivatal oktatási irodáján várják (9021, Városház tér 1.) szeptember 30-ig. A pályázat benyújtásának feltétele: 35 év alatti életkor, állandó győri lakhely, iskolalátogatási vagy egyéb képzési helyről származó igazolás, a fogyatékosságra vonatkozó orvosi vagy szakértői bizottsági igazolás és a támogatási igény részletes, konkrét megjelölése a szükséges költségek összegszerű jelzésével. Az elnyert támogatás felhasználásáról elszámolási kötelezettség nem terheli a pályázót.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyilkosokkal tartozik a rendőrség

Csongrád megyében a rendszerváltás óta 193 embert gyilkoltak meg. 1990 óta öt eset, közte egy… Tovább olvasom