Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Fogyasztóvédők: megtévesztő lehet a Magyar Posta

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége szerint a Magyar Posta nem tájékoztatja kellőképpen a fogyasztókat, amikor a SzerenCSEKK nevű játékban való részvételre hívja fel őket, ez pedig megtévesztő lehet.

A szövetség vasárnapi közleménye szerint a Magyar Posta SzerenCSEKK nevű nyereményjátékával azt ígéri a sárga csekkek kitöltői számára, hogy a befizetett összeget visszanyerhetik minden nap.

A fogyasztók a kitöltendő formanyomtatványt automatikusan és ingyenesen kapják meg a befizetett csekkek után, emiatt joggal gondolhatják, hogy maga a játékban való részvétel is ingyenes.

Bármennyire is ingyenesnek látszik azonban a részvétel, mégsem az. Ugyanis a játékban a kitöltött szerencse csekkek feladásával lehet részt venni, amely viszont 80 forint - hívják fel a figyelmet a közleményben.

Ha valaki olyan szerencsés, hogy visszanyerhetné az adott összeget, a pénzhez csak bizonyos feltételekkel juthat hozzá. A játékszabályzat ugyanis egyértelműen kimondja, hogy csak úgynevezett Posta Kártyán kapható meg a nyeremény. Ha pedig ilyen nincs, akkor a sorsolást követő 30 napon belül postai folyószámlát kell nyitni, és ezzel egy időben Posta Kártyát kell igényelni.

Olvasóink írták

  • 1. stewe7109 2010. november 29. 10:56
    „Gratulálok!
    Köszönjük szépen!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvényességi problémák a nyugdíj-hozzájárulással kapcsolatban

A félszuperbruttó szerint fizetik a foglalkoztatottak a személyi jövedelemadót. Tovább olvasom