Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Fogadják a hulladékot

Tisztelt Kisalföld! Lakóhelyünkről a felgyülemlett zöldhulladékot a kommunális szolgáltató Pápai úti szeméttelepére szoktuk hordani. Egyik szombaton délután 3 óra körül a levágott sövény mintegy félzsáknyi nyesedékét nem hagyhattuk ott, mivel az „büdös”. Azt is mondták, hogy szombaton 2 óráig (de lehet, hogy csak délig), illetve hétköznap egész nap lerakható ez a hulladék is. Mi lesz azokkal, akik egész héten reggeltől estig dolgoznak, szombat délelőtt van csak idejük füvet nyírni, sövényt vágni, és délután szállítanák a hulladékot oda, ahová való: a szeméttelepre?

Olvasónk kérdésére a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. illetékesei a következő választ adták: a Pápai úti hulladéklerakóra minden győri lakos munkana-

pokon 6-tól este fél 10 óráig, szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon reggel 6-tól este 6 óráig alkalmanként 3 köbméter lomot, a háztartásban keletkező kis mennyiségű papírt, műanyagot, fémet, gumit, nyesedéket, illetve fűnyírásból származó kaszálékot, fél köbméter építési törmeléket ingyen helyezhet el.
A cég – annak ellenére, hogy egyedi esetről van szó – sajnálatát fejezte ki, hogy munkatársai a nyitvatartási idő alatt, szabályos mennyiségben és összetételben odaszállított hulladék elhelyezésére nem adtak lehetőséget. Egyúttal kérik a lakosságot, hogy a hulladékgyűjtéssel és -szállítással kapcsolatos észrevételeikkel továbbra is forduljanak bizalommal munkatársaikhoz személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, telefonon a 96/516-606-os, 516-613-as, 516-614-es számokon, interneten a kommunalis@komszol.hu e-mail címen, vagy írjanak vendégkönyvükbe a www.komszol.hu honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit olvasott utoljára?

Tovább olvasom