Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Fodor Tamás holnap tesz esküt

Folytatás az 1. oldalról.

– Az eddigi előkészületek során körvonalazódott, hogy munkámat három alpolgármester fogja segíteni, igaz, kettő közülük nem főállásban, hanem úgynevezett társadalmi megbízatásban látja el majd feladatát – mondta a Kisalföldnek Fodor Tamás polgármester.
Lapunk kérdésére, hogy kikből tevődik össze a polgármester tanácsadói testülete, Fodor Tamás elmondta: nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy pályázatok, információk és uniós pénzek vonatkozásában EU-képviselőkre
– így Szájer Józsefre és Járóka Líviára – éppúgy számíthatnak, mint az Országgyűlésben Molnár Ágnes és Firtl Mátyás képviselői munkájára. Az uniós pénzekkel kapcsolatban a soproni polgármester kifejtette: nagyon reméli, idehaza nem az önkormányzati és területfejlesztési miniszter napvilágra került és nagy felháborodást keltett elképzelése szerint fogják szétosztani a forrásokat. – Az EU-pénz a kontinensen élő adófizetők pénzét jelenti. A fejlesztési összegeknek a kitűzött céloknak megfelelően mindnyájunk, nem pedig kizárólag egy bizonyos társadalmi réteg vagy kör előnyét kell szolgálniuk – zárta Fodor Tamás, Sopron fideszes polgármestere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres kísérleti atomrobbantást hajtott végre Észak-Korea

Észak-Korea sikeres föld alatti kísérleti atomrobbantást hajtott végre - közölte hétfőn a KCNA… Tovább olvasom