Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Fodor Pálné (SZDSZ)

Fodor Pálné vagyok, Győr-Moson-Sopron megye 1-es számú választókerületének liberális képviselőjelöltje. Foglalkozásom pedagógus, matematika–informatika tanár, tanügy-igazgatási szakértő. Téten élek és tanítok, férjemmel három gyermeket nevelünk. Azért indulok a választásokon, hogy a térség, a választókerület jó kezdeményezéseit segítsem; hogy az európai uniós forrásokból sok támogatásra érdemes projekt megvalósuljon. Azért szeretnék dolgozni, hogy a vidéki emberek élet- és munkakörülményei számos munkahelyteremtő beruházás segítségével jobb legyen.

A XXI. század kihívásainak megfelelő minőségi oktatás szakmai kérdés, melynek három feltétele van: a megfelelő gyereklétszám, a felkészült pedagógusok és a megfelelő infrastruktúra. A többcélú kistérségi társulások megalakulásával oktatásunk korszerűbb, átgondoltabb, szervezettebb és versenyképesebb lesz. A vidéken élők nem kerülnek hátrányba a nagyvárosi gyermekekkel szemben.

Az egészségügyi ellátás korszerűsítése, színvonalának emelése, a hálapénz megszüntetése a betegek érdekében már tovább nem halogatható. A fejlesztések megvalósításához nem elég már az állami források felhasználása, tőkebevonás szükséges. Ez nem jelenti azt, hogy az ellátórendszer elvei megváltoznának, továbbra is szolidaritáson alapuló, kötelező és mindenkire kiterjedő, több-biztosításos modellben gondolkodunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom