Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Filmes Hírek: Dennis Quaid átverte Kevin Cosnert

Dennis Quaid átverte régi barátját, Kevin Costnert abból az apropóból, hogy Kevin új filmje, a Szitakötő (Dragonfly) épp egy olyan krimi, amelyben az egyik döntő nyom a túlvilágra vezet, és a megfejtéshez is egy nem evilági tanú segít hozzá. Costner azonban csak a filmen hisz az ilyesmiben.

Attól, hogy nem hiszünk valamiben, még létezhet - ezt a tételt igyekezett bizonyítani Dennis, aki úgy találta, nagy hiba, hogy régi barátja, Kevin Costner nem hisz a túlvilágban és más misztikus jelenségekben. Costner akkor persze megingott, amikor nem sokkal a film premierje után rejtélyes csomagokat hozott a posta.
Először egy több mint százéves bibliát kapott, melyben az értetlenkedő színész megtalálta nagyapja nevét és egyetlen szót: „Keress!".

Később érkezett még egy ódivatú okuláré, egy kalap, egy lepréselt rózsa és végül egy üvegbe foglalt szitakötő: a filmben is egy ilyen levélnehezék szerepel.
Utólag persze kiderült, a küldemények nem a túlvilágról érkeztek, csupán Dennis Quaid igyekezett kételyt kelteni kollégájában - adta hírül az IC Press.

- Amikor a bibliát megkaptam, egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra elhittem, hogy a nagyapám üzen valamit - nevetett utólag a történteken Costner. - De hamar rájöttem, hogy poén az egész: gyanús lett, hogy a csomagok érkezése után néhány perccel Dennis is mindig becsöngetett, és ártatlan képpel arról érdeklődött, hogy mi újság…

Szitakötő >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy napig élt törött csigolyával

Tibor elrugaszkodott a győrújfalui bányató partjáról, csobbant, aztán tehetetlenül lebegett a… Tovább olvasom